• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

354. Dönem (Şubat/Mart 2014) Kısa Dönem Er ve Yedek Subay Yârenleri

iyiyim bende şükür canım bizde her akşam knuşuyoruz çok şükür bu akşam henüz aramadı bekliyorum :( ayyy hasta oldukları zaman çok kötü oluyor yaaa

Aynen ya aklım hep onda. Bugün aradı cok mutluydu takdirname verceklermis yemin toreninde 5kisi almaya hak kazanmis biride benimki:)) bende sevindim sesini öyle duyunca

Sağolasın
Hani direkt kan bağı olmasada akrabadan öte insanlar vardır ya heh o ölen amca erkek arkadaşım için öyleydi oğullarıyla arkadaştı oğullarının biriyle erkek arkadasımın akrabası evliydi her eskişehirspor maçı olduğunda yani her haftasonu o amcanın evinde toplanırlar maç seyrederlerdi amca erkek arkadasımı kendi ogullarından ayırmazdı ve melek gibi bir insandı...ben 1.5 yıldır tanımama ragmen öyle üzüldüm ki vefatına erkek arkadasımın nasıl üzüldüğünü düşünemiyorum babası gibi severdi çünkü ah ah mekanı cennet olsun adamın ruhuna kastamonulardan bile yasin nasipmiş ne bereketli adammış maşallah

tekrardan Rabbim rahmet eylesin kabrini nurlandırsın inşallah başınız sağolsun canım

Çok yorgunum kızlar yaa, sabahtan beri dışarlardayım. Önce dersane sonra okul :31:
Kolumu kaldıracak halim kalmadı. Sizlere de bi bakayım dedim. Her şey yolundadır umarım?

Yolunda çok şükür asker yolu bekliyoruz işte sen ne zaman katılıyorsun aramıza :)

Back
X