• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

354. Dönem (Şubat/Mart 2014) Kısa Dönem Er ve Yedek Subay Yârenleri

Canım zaten ustaları belli yani gittiği yerdede zor görev vermezler bizimkilere malum poşetlik durum söz konusu :) Bizim bi arkadaşımız yazılımcıydı askerde yazılım yaptı diye belge vermişlerdi üzerine 10 gün önce gönderdiler :) yani toplasın toplayaabildiği başarı belgesi engel olma :)

Tmm canim tsk ederim , yönetmelik mesajina da baktim da bilmem ki verirler mi :))
Tmm söyledim dün, ama sen beni korkuttun die sinirlendim demeyi de ihmal etmedim , haklıyım ama o korkuttu beni ismimi aldikar insallag zor göreve vermezler dedi ben de korktum napiim askerlik namina be ogrendiysem burdan öğrendim sagolun kıZlar iyiki varsınız :54:

Askerim törenden sonra birlikte ankaraya gidelim dedi. Bende istemedim. Bugün aradı. Ailesi ile geleceklermiş bizimle. Şimdide annem beni daraltıyor. Ben birlikte zaman geçirelim diye uğraşırken, sülalecek oturacaz öyle

hımm aynı bızdede ya mecbur ıdare etcen etcezz yapcak bısı yok:50:

Bilmiyorumki :( neyse boşver beni üzülme ya gel geyik yapalım :30:

Hem kınasana beni sen yarım ekmek tost yedim bu saatte :18:

Valla ne diyim sinirlilik haliyle yemişsin:52:
Bir daha yaparsan o tost hazırlayan parmaklarını kırarız:47::47::47::47::47:
Tereyağlı erişte olsa ne yerdim bende heeeeeeeeee:52:

Valla ne diyim sinirlilik haliyle yemişsin:52:
Bir daha yaparsan o tost hazırlayan parmaklarını kırarız:47::47::47::47::47:
Tereyağlı erişte olsa ne yerdim bende heeeeeeeeee:52:

aslında peynirli makarna yapacaktım da yoktu gene bu makarna da ben istediğim zaman bitecek zamanları buluyo he :27:

Hişşş cozutakmı azıcık mutfağı talan edesim var şu an :D

aslında peynirli makarna yapacaktım da yoktu gene bu makarna da ben istediğim zaman bitecek zamanları buluyo he :27:

Hişşş cozutakmı azıcık mutfağı talan edesim var şu an :D
Benim mutfağım yok o nolacak:52:
Yeme bir şey artık DOMBİLİ:52::52::52::52::52:

Back
X