benimki bana hasta ve sıkıntılı der
benim en sevdiğimde bu >![]()
hahah..ooo oda romtik miş bak...cep yok demi daha ?! az kaldı..2 gün.. benim yarim şimdi uyudu..vedalaştık..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benimki bana hasta ve sıkıntılı der
benim en sevdiğimde bu >![]()
a süper çok sevindim..
benm gitmeme çok anormal ama..hemen şuracıktaa yani..
neysee...![]()
hahah..ooo oda romtik miş bak...cep yok demi daha ?! az kaldı..2 gün.. benim yarim şimdi uyudu..vedalaştık..![]()
son 1 gün bunu hatırlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ve gülümse![]()
yaa sırf bu heycanımı paylaşmak için arardı neden aramadı yaaa nedeeennn![]()
Lunaa haklıııııııı sıkma kendiniyaa sırf bu heycanımı paylaşmak için arardı neden aramadı yaaa nedeeennn![]()
Cümleten hayırlı geceler bayanlar, Allah içimizdeki sıkıntıları uçurup atsın inşallah.........
Neden gidemiyorsun pekii
işseyahatı..yurtdışına
yoksa uça uça
İLK SIRADA, EN ÇOK RESİM ÇEKEN..:)
aksi durumunda karmaşığı yani..
yarın arayayım bakalım neler olacak :/
Aleykümselam :)
Bi iyi, bi kötü, bi deli, bi manyak, bi uçuk bi kaçık öyle sürüp gidiyor sen nasılsın
a süper çok sevindim..
benm gitmeme çok anormal ama..hemen şuracıktaa yani..
neysee...![]()
hahah..ooo oda romtik miş bak...cep yok demi daha ?! az kaldı..2 gün.. benim yarim şimdi uyudu..vedalaştık..![]()
yaa sırf bu heycanımı paylaşmak için arardı neden aramadı yaaa nedeeennn![]()
günaydın yarenlernasılsınız?
ben bu akşam yola çıkıcam yarın sabah ordayım yalnız yemin törenine giremicem , kapalı alanda olacakmış ve sadece 5 kişi alıyolarmış bizimkinin ailesi zaten 15 kişi gitcek :26: neyse hafta sonu izne çıkcak c.tesi ve pazar 14:30a kadar beraberiz![]()
yemin töreni 14:00 te başlayacakmış ,sizce sabah onu görebilirmiyim , tören öncesi yoğunluk hazırlıklar yapılırken izin verirler mi? :44:
Günaydın canım
Biz abimi görmüştük törenden önce gazinoda. Ama tabi yer yer değişiyor umarım görebilirsin![]()
günaydın yarenlernasılsınız?
ben bu akşam yola çıkıcam yarın sabah ordayım yalnız yemin törenine giremicem , kapalı alanda olacakmış ve sadece 5 kişi alıyolarmış bizimkinin ailesi zaten 15 kişi gitcek :26: neyse hafta sonu izne çıkcak c.tesi ve pazar 14:30a kadar beraberiz![]()
yemin töreni 14:00 te başlayacakmış ,sizce sabah onu görebilirmiyim , tören öncesi yoğunluk hazırlıklar yapılırken izin verirler mi? :44:
Nasıl 5 kişi yaa öyle şey mi olur benimki hiç böyle bir şey demedi ayrıca biz de 6 kişi gidiyoruz ne yani benimkinin kardeşi giremeyecek mi(Ben giremeyecek miyim demiyorum kardeşi varken ben mi dışarıda kalayım o kalsın dışarıda
: )
hahahahnasıl fenasın
tabiki de kardeşi giremeyecek
![]()
Nasıl 5 kişi yaa öyle şey mi olur benimki hiç böyle bir şey demedi ayrıca biz de 6 kişi gidiyoruz ne yani benimkinin kardeşi giremeyecek mi(Ben giremeyecek miyim demiyorum kardeşi varken ben mi dışarıda kalayım o kalsın dışarıda
: )