• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

354. Dönem (Şubat/Mart 2014) Kısa Dönem Er ve Yedek Subay Yârenleri

Günaydın kizlar topik ne kadar sessiz. Olsun moralimizi bozmayalim bizde ziyarete gideriz inşallah. :16:

merhabaaaa, dün gittim askerimle vakit geçirdim ve bugün geri döndümm :3: yemin törenine gidememiştim ben, ablası videoya çekmiş töreni, onu izledik akşam evde, çok feci duygulandımm izlerken :43: fotoğraflarına falan bakmaya doyamadımmm :16: nasıl gururlandım nasıl gururlandımmm :16:

merhabaaaa, dün gittim askerimle vakit geçirdim ve bugün geri döndümm :3: yemin törenine gidememiştim ben, ablası videoya çekmiş töreni, onu izledik akşam evde, çok feci duygulandımm izlerken :43: fotoğraflarına falan bakmaya doyamadımmm :16: nasıl gururlandım nasıl gururlandımmm :16:

Ayyy :16:
Ne güzel olmuş, biraz geçmiştir hasret di mi?

Ayyy :16:
Ne güzel olmuş, biraz geçmiştir hasret di mi?

evevet evet :21: beraber 1 gece ve 1 gün geçirmek iyi geldi :16: sabaha kadar oturduk :16: konuştuk anlattık, hasret gidermeye çalıştık :16: kokusunu, ona sarılmayı, gözlerine bakmayı, beni göğsüne yaslamasını öyle özlemişim kiiiiiii :16:

evevet evet :21: beraber 1 gece ve 1 gün geçirmek iyi geldi :16: sabaha kadar oturduk :16: konuştuk anlattık, hasret gidermeye çalıştık :16: kokusunu, ona sarılmayı, gözlerine bakmayı, beni göğsüne yaslamasını öyle özlemişim kiiiiiii :16:

Maşallah yaaa :nazar:
Kalan günler de su gibi geçsin gitsin inşallaaah, darısı başımıza :16:
19 Gün kaldı gitmesine yaa, hatta 18!! Sanki çok az gibi geliyor :31:

Maşallah yaaa :nazar:
Kalan günler de su gibi geçsin gitsin inşallaaah, darısı başımıza :16:
19 Gün kaldı gitmesine yaa, hatta 18!! Sanki çok az gibi geliyor :31:

aminnn canımm :72:

valla muti'cim, mümkün olduğunca beraber geçirin kalan zamanınızı, biz öyle yapmıştık, hatta birliğine teslim olmaya giderken bile yanındaydım ben, beraber gittik. yani son dakikaya kadar beraberdik :16:

bir de yemin törenine gidemeyeceğim demiştin yaa, gerçi sizin daha çok var o ana ama ben şimdiden söyliyim :1: giden birisi olsun mutlaka, tek kalmasın, bir de giden kişiye tembih et, töreni videoya alsın... benimkinin ablası almış, ben de izledim, ve gözlerim doldu izlerken :43:

aminnn canımm :72:

valla muti'cim, mümkün olduğunca beraber geçirin kalan zamanınızı, biz öyle yapmıştık, hatta birliğine teslim olmaya giderken bile yanındaydım ben, beraber gittik. yani son dakikaya kadar beraberdik :16:

bir de yemin törenine gidemeyeceğim demiştin yaa, gerçi sizin daha çok var o ana ama ben şimdiden söyliyim :1: giden birisi olsun mutlaka, tek kalmasın, bir de giden kişiye tembih et, töreni videoya alsın... benimkinin ablası almış, ben de izledim, ve gözlerim doldu izlerken :43:

Ailesi gidecek zaten canım, tek bırakırlar mı bitanecik oğullarını :1:
Yanında da gitmeyeceğim, kardeşiyle gidecek Kastamonu'ya. Ben otogardan el sallayacağım :14:
bu hafta izin aldı, plan yapayım bari bol bol :1:

Ailesi gidecek zaten canım, tek bırakırlar mı bitanecik oğullarını :1:
Yanında da gitmeyeceğim, kardeşiyle gidecek Kastamonu'ya. Ben otogardan el sallayacağım :14:
bu hafta izin aldı, plan yapayım bari bol bol :1:

iyi iyi :1: bol bol resim çeksinler, bir de töreni mutlaka videoya çeksinler, bolca tembihle :1: o anı izlemek çok büyük bir gurur veriyorr :72:

plan yap bol bol, bu haftanı ona göre ayarla sen de :16:

Kizlar benimki asker kitabini cok begendi ama sen gotur bunu ezilmesin bir sey olmasin dedi napsam yaa

Çok hareketli zamanlarına denk gelemedim konunun zaten hiç :1:
Gidiyorum ben de :1:

Back
X