- 8 Ocak 2014
- 1.377
- 49
- 83
heee kolaydı zaten o kadaaarbizim müdür gerçekten yatak döşek hasta olup rapor aldğımızda bile uyuzluk yapıyo bize
senin başına gelsin böle bişey de seni de görürüz o zamandeliriyor musun delirmiyor musun bakalım
![]()
şaka bi yana, onun her şeyini ben düşündüm en ince detayına kadar, her şeyiyle ben ilgilendim, evdekilere yalanlar söyleyip kalkıp ziyarete gittim mutlu olsun diye (ablası sadece 40 dk mesafedeyken hiç gitmedi, ben 5 saat git 5 saat gel 10 saatlik yol yaptım onu 1 saat görmek için), yine evdekilere yalanlar söyleyip yemin töreninde gittim,onu düşünmekten gözüme uyku girmediği zamanlar oldu... Bu yüzden bu kadar üzdü bu olay beni.. anlatabildim mi acaba![]()
kesinlikle haklısın canım böyle düşünmekle eşimde gitmeden önce diyordu 1 gün seni ararım 1 gün annemi peki dedim eğer annenin sesini duymak huzur vericekse hep onu ara sen iyi ol yeter dedim şimdide diyoki ne annesi ne abisi ya senin sesini duymadan uyuyamadım kiii hakikattende beni 50 kez aradıysa annesini 5 kez aramıştır. seninkide anlar canım aslında arıcak şöle 2 3 kez açmıcan teli bak sonra ertesi gün nasıl arıyor