• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

354. Dönem (Şubat/Mart 2014) Kısa Dönem Er ve Yedek Subay Yârenleri

Vallahi ben başka şehirde öğrenci olduğum için rahatça gittim geldim anneme söylesem izin vermezdi çünkü
Ama çok korktum çoook ya yolda kaza bir şey olursa naparım diye Allaha şükür sadece eskişehir otobüsünü kaçırıp ankarada mal gibi kalmakla atlattım
:D :D

başka şehirde okusam bende gitmiştim baba var anne var arada abide oluyor :1:

Ah bide becerebilseeeeeeem:1:

dur bakalım becereceğiz birlikte inşallah :)

Aah ahh yanıma gelirdi ayda yılda bir
Okula gidiyom derdim 4 gün okulu ektiğim oldu
Eeen son gelişinde dersaneye gidiyorum diyip 1.5 saat uzaklıkta bi ilçeye gitmiştim orda kalması gerekiyordu arkadaşları ordaydı onun geri memleketine döneceği gün eve geç kaldım hava falan kararmıştı sitemizin 2 girişi vardı ben alt girişten girdim babam ise üst girişten girmiiiiiiiiiiş hoooooooooooooop ortada buluştuk nerden geliyosun kızım dedi dirsaneden babaaa dedim öldüm öldüm dirildim
Ben bir anlatmaya kalksam oohooooooooooooooo:37:

:1: ben de çok yaptım valaaaa, hala da yapıyorummm :1: ama bitanem için herşeye değer :16:

herhangi bi video olur canım farketmez istediğin sayıda resim çekiyor :)

Harikasınnnnn :) çok teşekkür ederim canım ya :) çıkartmak içinde şöyle yapıyorz bazı mediamarkt teknosalarda 10 kurusa cıkarılıyormus internet uzerınden de bazı sıteler var çıkartan

Harikasınnnnn :) çok teşekkür ederim canım ya :) çıkartmak içinde şöyle yapıyorz bazı mediamarkt teknosalarda 10 kurusa cıkarılıyormus internet uzerınden de bazı sıteler var çıkartan

ne demek canım :)) vay be birlikten kuvvet doğar diye boşuna dememişler :)):29::29::29:

Kaça kaç boyutunda çıkartıcaz peki

Son düzenleme:
Back
X