bazı karelerde çok salak gözüküyorum![]()
olur oyle seyler
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
olur oyle seyleronemli olan butunde nasıl gorundugun
![]()
Bunları çıkarttıktan sonra nasıl ciltleyip kitap gibi yapacağız:26:
10*15 olur canım dik olacak resimler ve Cilt yaptığımız yerin kenarını hiç kullanmıcaz ,çünkü oradan tutacağımız için orası görünmüyor (15 cm uzunluğunda ya, 5-7cm filan boş
ne aşık hatunlarız biz yahuuuu
bana da atııııııııııııııııııın![]()
Kaç saniyelik videoya 200 kare yaptın sen![]()
Kaç saniyelik videoya 200 kare yaptın sen![]()
canım eskişehirde en az sıkıntı yaşayacağın şey normal spiral taktıracağız :) ama kitap gibi yapan yer var mı bılmıyorum varsa süper olur benım gordugum spiral gibiydi şu beyaz oluyor ya hanı onlardan
15 saniyelik :) seni çok seviyorum dedim ve öpücük yolladım![]()
tabi burda kesin yaparlar ama kafamda canlandıramıyorum ne diyeceğim nasıl tarif edeceğim ay kafam karıştı
ağzımI burnUmu tarif bile edemiyorum o şekilde yani![]()
Tabi burda kesin yaparlar ama kafamda canlandıramıyorum ne diyeceğim nasıl tarif edeceğim ay kafam karıştı
ayyy canım yaaa seninki istanbuldaydı di mi, valla gidip kafasına kafasına vurcam bi gün![]()
senin burda seni seven, merak eden, önemseyen, sana değer veren mis gibi sevgilin var, sen naz yapıyorsun yok aramıycam yok gelme diyee..
valla seninki ..
Seni çok seviyorum demek 2 saniye lan![]()
Nasıl yapacağımı anlatta ben yapayımla bana yolla ben yapiyim![]()
hadi yaa
dur dur ben siteyi bulup doneyım sana daha ıyı canlanır kafanda
uzatarak söyledim bitanemmmmmmmmmm seniiiiiiiiiiiiiiiii çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk seviyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm muahhhhhhhhh gibi![]()
Nasıl yapacağımı anlatta ben yapayım
Bekliyoruuuuuuuuum
yavrum bildiğin defter gibi yapacan işte verecen fotolarını defter yapını bunu diyeceksin, akaycanın dediği ölçüleri vereceksin bitti gitti :)
Ben doğumgünün kutlu olsun aşkım iyiki benimsin iyiki benimlesin muah dedim 7 saniye oldu![]()
dümdüz mü söyledin lan konuşur gibi![]()