• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

354. Dönem (Şubat/Mart 2014) Kısa Dönem Er ve Yedek Subay Yârenleri

Sevindim canım ;) da ne konuda ikna etti bişey mi kaçırdım ben:17:

pazartesi akşamı, geliboluya varınca, önce beni değil de ablasını aradı diye, baya canım sıkkındı ve tripteydim 2 gündür :27:

neden önce ablasını aradığına dair ikna etti :17:

Senin adına sevindim canım ;)

Benimki dedim ya gıcık işte aramızda bir sorun yok maddiyat yüzünden evlilik olmaz diyo ama bir yandan da bırakmıyor askere gidince aramiycam dedi aradı günler sonra 5 güne bi falan seyrek yani yanına gitmemi önce istemedi sonra istedi dönerken yine aramayacagini söyledi bi yolculuğu sormak için aradı işte iki gün önce daha yok

ne gıcık yahu seninki de öyleee, herkes maddi yönden dört dörtlük olunca mı evleniyor sanki? ya da bu çocuk maddiyat deyip ömür boyu kimseyle evlenmeyecek mi? :22:

hakkınızda hayırlısı olsun inşallah :nazar:

pazartesi akşamı, geliboluya varınca, önce beni değil de ablasını aradı diye, baya canım sıkkındı ve tripteydim 2 gündür :27:

neden önce ablasını aradığına dair ikna etti :17:

Ha Onu bbiliyorum ben de başka bir şey sandım. Sevindim rahatladın o zaman; )

:38::38:

ne gıcık yahu seninki de öyleee, herkes maddi yönden dört dörtlük olunca mı evleniyor sanki? ya da bu çocuk maddiyat deyip ömür boyu kimseyle evlenmeyecek mi? :22:

hakkınızda hayırlısı olsun inşallah :nazar:
Güya evlenmicek peeehh:37: ya babası yok desteği birikimi yok onun için :(
Amin gamzelim hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşallah:nazar:

Ha Onu bbiliyorum ben de başka bir şey sandım. Sevindim rahatladın o zaman; )

sen benim o geceki serzenişlerimi kaçırmışsın demek :1: aslında çok gıcık bi olaydı :27:

"bilmiyorum" diye okumuşum beeeeen :30: :17: :78:

Son düzenleme:
Şafaklarımız attııııııııııııııı :64::64::64:

Son düzenleme:
Kızlar cvp vermek istiyorum yalnız net izin vermiyor oyf deli edecek bu tel beni. .. yüklenmiyor yahu sayfa kusura bakmayın iyi geceler tatlı rüyalar herkese yarın pcden devam ederim

Back
X