354. Dönem (Şubat/Mart 2014) Kısa Dönem Er ve Yedek Subay Yârenleri

Selam herkese :3: nasılsınız var mı bi gelişme askerlerinizde?

selaaam, bugün kimsecikler yok burdaaa :31:

biz sabah konuştuk, bir değişiklik yok, sadece haftaya çarşı izinleri iptal olmayabilirmiş bir ihtimaaaal :52:

selamm kızlar bizdede yok bi değişiklik cep telefonundan konuşabiliyoruz artık mükemmelll bir duydu ya ekranda ''EŞRUHUM '' ARIYOR yazması :36: bugün pek konuşamadım benim işler yoğun ama akşama bol bol konuşuruz diye düşünüyorum

günaydın eressss, lunanın sana yaptıklarını gördün müüüüüüüüüüüüüüü :118::118::118::118::124::124::124:

Aaaaaay cok duygulandim yaaa yarin dogumgunum ama olsun
LUNAAAAAAM nerdesin cok sagol cooook sevindim birtanesin

selamm kızlar bizdede yok bi değişiklik cep telefonundan konuşabiliyoruz artık mükemmelll bir duydu ya ekranda ''EŞRUHUM '' ARIYOR yazması :36: bugün pek konuşamadım benim işler yoğun ama akşama bol bol konuşuruz diye düşünüyorum

ayy ne güzel cepten görüşüyosunuz yani sevindim senin adına canım :64:

ohhhh gözünüz aydınnn, biz henüz cep tel.den konuşamıyoruz, üst devreler gidene kadar sıkıntılı dedi :59:

Aaaaaay cok duygulandim yaaa yarin dogumgunum ama olsun
LUNAAAAAAM nerdesin cok sagol cooook sevindim birtanesin

biz seni arkadaşın gidene kadar girmezsin diye düşündük de ondaaaan :27:

olsun, şimdiden doğum günün kutlu olsuuuuuuuuuuuuuun :71::103::119::124::118:

[video=youtube_share;04V7Llpn6iM]http://youtu.be/04V7Llpn6iM[/video]

ohhhh gözünüz aydınnn, biz henüz cep tel.den konuşamıyoruz, üst devreler gidene kadar sıkıntılı dedi :59:

biz seni arkadaşın gidene kadar girmezsin diye düşündük de ondaaaan :27:

olsun, şimdiden doğum günün kutlu olsuuuuuuuuuuuuuun :71::103::119::124::118:

[video=youtube_share;04V7Llpn6iM]http://youtu.be/04V7Llpn6iM[/video]

Aaaaay sagolun birtanesiniz sizde

Back
X