Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kizlaaaaaaaaar benim ki aradı hamamcı başı olmuş
Oohh rahatladım![]()
benim de eşim askerde 4.5 ay oldu 1.5 ayımız kaldı şükürrr...allah tüm bekleyenlere sebır versin....zaman hızlı geçsin inşallah hepimiz içinn![]()
Benim kadar şanslı varmıdır acabaaa. Sevgilin çarşiya çıksın ama telefonla bile goruseme .cunku arkadas olacaklar rahat bırakmıyor..deli olacağımya
hehh buldum sonundaaaa![]()
![]()
gözün aydııııııııııııııııın
çok az kalmış, allah tez zamanda kavuştursun
çok kötü oldu bu beeeee![]()
Aynen hastayım zaten hassasiyet var üstümde bide böyle olunca sinirden patliyorum
Valla ben bu durumda arkadaşları rahat bırakmıyordan ziyade sevgilime patlardım. Ben varken kalkıp arkadaşları ile konuşacak. Bir daha sratına bakmazdım. Suç seninkin deBenim kadar şanslı varmıdır acabaaa. Sevgilin çarşiya çıksın ama telefonla bile goruseme .cunku arkadas olacaklar rahat bırakmıyor..deli olacağımya
benim de eşim askerde 4.5 ay oldu 1.5 ayımız kaldı şükürrr...allah tüm bekleyenlere sebır versin....zaman hızlı geçsin inşallah hepimiz içinn![]()
Valla ben bu durumda arkadaşları rahat bırakmıyordan ziyade sevgilime patlardım. Ben varken kalkıp arkadaşları ile konuşacak. Bir daha sratına bakmazdım. Suç seninkin de
Aminnnn sağolun. Allah mutlu görmeyi nasip etsin herkese :)
Yok canım ya benimkinin durumu farklı orda bi akrabası var telefonu onda duruyor telefonu getirince birakmadi onu onun icin boyle oldu malesef
Benim kadar şanslı varmıdır acabaaa. Sevgilin çarşiya çıksın ama telefonla bile goruseme .cunku arkadas olacaklar rahat bırakmıyor..deli olacağımya
Bizim ilk çarşımız gecen haftaydı 2 saat kamerada görüşmüştük arkadaşlarını görüyorum kamerada hadi gidelim yemek yiyelim deyip duruyorlardı bende sinir olmuştum askerimin suratı düşünce üzülmesin diye çaktrmadım git bekletme arkadaşlarını benimde işim var falan demiştim bu hafta hiç biriyle çıkmamış tek çıktı uzun uzun kamerada görüştük :) İlk hafta yapışır arkadaşları sonralarda tek cıkmaya başlar canım ilk çarşı tanınmıyor bir yer falan sıkıntı oluyor kalabalık dolasıyorlarda tanıdıkca çıkar artık
Inşallah canım insan çook özlüyor haliyle
Özler tabi özlemez miiiiiii arkadaşlarını teker teker vurmak istiyorsun ama işte bende bir şey dememiştim idare etmek lazım :)
Asker olmasa olay olurda asker olduğu icin kıyamam ben ona canını acitamam
Inşallah canım insan çook özlüyor haliyle
Ben kıyarım, o bana kıyıyorsa bende ona kıyarım yok öyle yağma
4 gündür seni seviyorum ve özledim lafı duymadım ondan bi daha zor duyar o bunları benden![]()
nasılsınız hanımlar
Iyiyiz canım sen nasılsın..
iyiyim şükür canımm nasıl gidiyor yolunda mı herşey![]()