354. Dönem (Şubat/Mart 2014) Kısa Dönem Er ve Yedek Subay Yârenleri

Öyle veriyor mu devlet herkese
evet veriyor ücret iline göre değişiyor doğu bölgesi daha yüksek alıyor falan...

Santralden ulaşamadım komutana bağlıyorlarmis:43: aradığı ankesörlüleri aradım tanımayan biri çıktı adını bile anlamadı kaç kere tekrar ettim bulursam söylerim size döner dedi :14:

hadi yaa 7bucuk gibi yemek bitmiş olur sanırım bir daha denersin aradığı ankesörlüden belki tanıyan çıkar :/ ay allahım seninkini metrise gidip kafasına kafasına vurucam şu kızın kıymetini bil diye :4::4:

evet veriyor ücret iline göre değişiyor doğu bölgesi daha yüksek alıyor falan...

hadi yaa 7bucuk gibi yemek bitmiş olur sanırım bir daha denersin aradığı ankesörlüden belki tanıyan çıkar :/ ay allahım seninkini metrise gidip kafasına kafasına vurucam şu kızın kıymetini bil diye :4::4:

Vay be devlete bak :D

Aradığı numarayı tekrar ara illaki bi tanıyan cikar yaa. Ama sen onun huyunu da iyi bilirsin belki istemez aramanı o zaman bisey diyemem

Huyuna başlarım onun :19: bişey demeye hakkı yok şansımı deniycem tabur bölük bir şey bilmiyorum ki :(

Vur vur iyi vur bilmedi bilmeyecekte kiymetimi sevgimi aşkımı pis uyuz :14:

İlk maaşını aldım diye mesaj atmış askerim 36 TL canımm benim ya :9::9: sizinkiler almışmı kızlar aynı ücretmi ?

anaaam o neeee :53:

Santralden ulaşamadım komutana bağlıyorlarmis:43: aradığı ankesörlüleri aradım tanımayan biri çıktı adını bile anlamadı kaç kere tekrar ettim bulursam söylerim size döner dedi :14:

ben de akaycaya katılcam, burdan beraber gidip dövelim mi senin askeriii :27: :27: :37: :57: :22:

Son düzenleme:
Back
X