![]()
ya telefonda olmak ne sıkıcı yazamıyom dogru duzgun
![]()
yaaa benim halimi anlamışsındır, akşamları mobilim beeeeeeeeen

Selam yarenleeeeer
a.selam canım hoşgeldin
prensesss, sen askerine ulaşabildin miiii
yok be gamzelimmmmmmm nerdeee

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
![]()
ya telefonda olmak ne sıkıcı yazamıyom dogru duzgun
![]()
Selam yarenleeeeer
prensesss, sen askerine ulaşabildin miiii
yormasaydın fazla kendiniii :26:
yaaa benim halimi anlamışsındır, akşamları mobilim beeeeeeeeen
a.selam canım hoşgeldin
yok be gamzelimmmmmmm nerdeeeses seda yok askerimden cumadan beri , dün son ulaştığım kişi de buldu mu bulamadı mı bilmiyorum
![]()
Nbr ne haldesiniz görüşmeyeli
çalışıyorum işe verdim kendimi , hissizim , karışığım vs vs
seni sormalı tatlım ?
Teşekkür canım. Senin bu asker varya ne desemki off niye böyle yapıyor
Iyiyim çok şükür en azından beynim yorgun değil.. sende üzme kendini canım
ben alışığım ona ama askerde düşüncesi beni bambaşka yapıyo .. diyo aramıycam diye ama bekliyorum işte... doğum gününde ararım bi daha diyip duruyodu 20 martta arıycak galiba bu 5.gün çünkü .. ona ne desek boşşşşşş inatçı keçinin , uyuuzun teki![]()
hayırdır muhasecimiydin sende canım ben buraya asla tanıdığım sevdiğim birini iş için yardımcı olmam kesin sonra ah alırım öyle bi yer burası dayanabilede aşk olsunSinre bi bunun için yazıyorum buraya bak:) beni de alsanıza oraya YARDIMA GELEYİM ya bak derecelerim Falan var![]()
çok zor bir meslek ama o bana göre ooo baya ilerde mali müşavirlik için uğraşıyorsaaa ben asla severek yapmıyorum bu işiBenim sevdicegimle meslektassıniz :) o da muhasebeci, mali müşavir olmaya çalışıyor :)
Anladım canım Rabbim kolaylık versnnnn![]()
Aleyküm selam tatlımmmm
Kayinvalidemler gelecek hersey hazır olsun istyince yoruldum gecer ama
yok be gamzelimmmmmmm nerdeeeses seda yok askerimden cumadan beri , dün son ulaştığım kişi de buldu mu bulamadı mı bilmiyorum
![]()
ben alışığım ona ama askerde düşüncesi beni bambaşka yapıyo .. diyo aramıycam diye ama bekliyorum işte... doğum gününde ararım bi daha diyip duruyodu 20 martta arıycak galiba bu 5.gün çünkü .. ona ne desek boşşşşşş inatçı keçinin , uyuuzun teki![]()
hoşgeldiiin, kıdemli yarın azıcık kendindn bahsetsene bizeee
hımm, misafir büyük yaniiiii
senin bu asker benim elime bi geçse var yaaaa
20 martta da sen kapa telefonlarını o sana ulaşamayıp delirsinnn
ben olsam yapardım vallaaa![]()
![]()
çok zor bir meslek ama o bana göre ooo baya ilerde mali müşavirlik için uğraşıyorsaaa ben asla severek yapmıyorum bu işi![]()
Nbr ne haldesiniz görüşmeyeli
hoşgeldiiin, kıdemli yarın azıcık kendindn bahsetsene bizeee![]()
senin masallah ın var canım allah karşılığını buldursun sana umarım
senin bu asker benim elime bi geçse var yaaaa
20 martta da sen kapa telefonlarını o sana ulaşamayıp delirsinnn
ben olsam yapardım vallaaa![]()
![]()
işte 3 sene stajı oluyormuş yaa, onu bitirdi, sınavlara da girdi askerden önce ama bikaç dersten geçememişasker dönüşü yeniden girecek o kaldığı derslerden, geçebilirse belgesini alacak inşallah
zor bi meslek gerçekten, çok dikkatli olmak gerekiyor![]()
kızlarrrr çok kötüyüm sinirliyim üzgünüm bu hafta çabuk bitsin yaa 1 saat önce çanntamı alıp bu işyerinden çıkmamak için kendimi zor tuttum resmen allahım sen sınavımı kolaylaştır yaaaaskerliğin üzerine birde bu iş stresi
![]()
ooyyy sakin ol canım ,sabret hepsi gelip geçicek... amin Rabbim yar ve yardımcın olsunnn![]()
amin canım amin ama o kadar yorgun hissediyorumki kendimi zaten eşimin yokluğu çok dokunuyor en yakın arkadaşım sırdaşım uff hayatımdan 5 6 kişi birden gitti sanki üzerine böyle şeyler yıpranıyorum resmen hayırlısıyla bir geçse şu süreç