354. Dönem (Şubat/Mart 2014) Kısa Dönem Er ve Yedek Subay Yârenleri

evet canım gerçekten öyle ben şuan iş yerime zor sabrediyorum resmen ve ciddi anlamda çok yoruluyorum ama işi bırakmaya cesaretim yok kesin evde oturursam ben bu askerlik sürecinde kendi psikolojimi bozarım :50: ama eşim gelsinnn çıkıcaaammm gelmesine bi 5 10 gün kala

Aynen oyle evde bazen gun geçmiyor

yektaaa senin şafak nasıl 120 çıkıyor canımmm dahamı erken gitti

evet canım benimki uzun dönem gitti 12 ay yapıyor. 352. dönemde temmuz 31 inde teslim olmuştu ama 1 ay izinleri var şuana kadar 6 gün izin kullandı bi 4-5 gün daha kullanır oyuzden 20 gün erken gelicek canım benimki

yaaa şurda şafak sayan zıpçıktı varya :9: bir hafta sonra onda 3 ay yazmaya başlıcak yaa 3 ay 29 günde dese 3 ayı görmek güzel olucak ayyy hergün bakıyorum yazsın artık diyee :D

evet canım gerçektende öyleeee:16:

evet canım benimki uzun dönem gitti 12 ay yapıyor. 352. dönemde temmuz 31 inde teslim olmuştu ama 1 ay izinleri var şuana kadar 6 gün izin kullandı bi 4-5 gün daha kullanır oyuzden 20 gün erken gelicek canım benimki

aaa senin birönceki dönemin uzun dönem giden askerlerinden ayyy kuzummm kaç ayı geride bırakmışsınn azcıığı kalmış artık :nazar:

Aaaa sen uzun dönemi mi bitiriyorsun. Darısı basima hic bitmez geliyor bana

yaaa şurda şafak sayan zıpçıktı varya :9: bir hafta sonra onda 3 ay yazmaya başlıcak yaa 3 ay 29 günde dese 3 ayı görmek güzel olucak ayyy hergün bakıyorum yazsın artık diyee :D

gerçekteeen yaaaa

alışveriştede olur yaa, 9,9 yazınca ucuzmuş gibi hisederiz yaaa, aynısı iştee :51:

selam kızlaaaaaaaaaaaar yeni gelebimdim güne yoğun başladım biraz..
yoruldummmmm belimede bişe saplandı zor yürüyorum oyffff :53:

siz nasılsınız bugün? konyada kar başladı bi yağıyo , bi duruyo ama olsunn beyaz beyaz düşüyo şimdilik... orda havalar nasıl?

kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaar çok kötüyüm askerim aradı 2 gündür hasta yatıyormuş sesi falan gitmiş :( baş dönmesi ateş kusma hepsi varmış :14:

ama onu aradığım ulaşmış kendisine ondan ona ondan ona en son askerime gitmiş... hasta da olsa hala uyuzzzzzzzz :19:

şey dedi 2 kez evci iznine çıkma hakkı varmış nisan da çıkcam dedi çıkabilir mi ki ?

selam kızlaaaaaaaaaaaar yeni gelebimdim güne yoğun başladım biraz..
yoruldummmmm belimede bişe saplandı zor yürüyorum oyffff :53:

siz nasılsınız bugün? konyada kar başladı bi yağıyo , bi duruyo ama olsunn beyaz beyaz düşüyo şimdilik... orda havalar nasıl?

geçmiş olsuuuun, aman dikkat et, dün de benim oldu yaa sağ tarafıma, eve gidince "yakı" yapıştırdım, şu an çok daha iyiyiyim. sen de yakı'yı deneyebilirsin.

kar mıııııı :53:

kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaar çok kötüyüm askerim aradı 2 gündür hasta yatıyormuş sesi falan gitmiş :( baş dönmesi ateş kusma hepsi varmış :14:

ama onu aradığım ulaşmış kendisine ondan ona ondan ona en son askerime gitmiş... hasta da olsa hala uyuzzzzzzzz :19:

şey dedi 2 kez evci iznine çıkma hakkı varmış nisan da çıkcam dedi çıkabilir mi ki ?

oyyyyyy gözün aydın ulaşmışsın sonundaaa

geçmiş olsun tabi öncelikleee

evci iznine çıkması için, ailesinden birinin izne çıkartması gerekir ancak. o zaman çıkabilir.

geçmiş olsuuuun, aman dikkat et, dün de benim oldu yaa sağ tarafıma, eve gidince "yakı" yapıştırdım, şu an çok daha iyiyiyim. sen de yakı'yı deneyebilirsin.

kar mıııııı :53:
Sağol canım geçer inşallah sana da geçmiş bi daha gelmemiş olsun. .
Evet kar yağıyor arada tipi gibi hemde

oyyyyyy gözün aydın ulaşmışsın sonundaaa

geçmiş olsun tabi öncelikleee

evci iznine çıkması için, ailesinden birinin izne çıkartması gerekir ancak. o zaman çıkabilir.
Sağol canım inşallah çabucak geçer iyi olur :(
İlla biri mi gitmesi gerek yemin töreninde kalacağı otelin annesinin kimlik fotokopisi vs göndermişlerdi onunla çıkmıştı... gerek yok diyorlar mis ama emin değilim ben...

Sağol canım inşallah çabucak geçer iyi olur :(
İlla biri mi gitmesi gerek yemin töreninde kalacağı otelin annesinin kimlik fotokopisi vs göndermişlerdi onunla çıkmıştı... gerek yok diyorlar mis ama emin değilim ben...

tam bilmiyorum canım o detayı. yanlış bilgi vermiyim o yüzden.

bu arada aranız nasıl peki? var mı bir iyileşme gelişme?

trip yapmadın mı hiiiç :9:

Back
X