neden kiiii
duşa girdim su sıcaktı, sonra soğudu

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
neden kiiii
tam bilmiyorum canım o detayı. yanlış bilgi vermiyim o yüzden.
bu arada aranız nasıl peki? var mı bir iyileşme gelişme?
trip yapmadın mı hiiiç![]()
Ayyyyynennnnnyaaaa
gerçekteeen yaaaa
alışveriştede olur yaa, 9,9 yazınca ucuzmuş gibi hisederiz yaaa, aynısı iştee![]()
selam kızlaaaaaaaaaaaar yeni gelebimdim güne yoğun başladım biraz..
yoruldummmmm belimede bişe saplandı zor yürüyorum oyffff
siz nasılsınız bugün? konyada kar başladı bi yağıyo , bi duruyo ama olsunn beyaz beyaz düşüyo şimdilik... orda havalar nasıl?
duşa girdim su sıcaktı, sonra soğuduannemde evde yoktu :) bende mecburen
GAFAM DONDU
![]()
canım nerelerdesin bugün normalde sabahtan hep ikimiz olurduk baktım yoksun eskişehir buz resmennn sabah kar yağdı birazcık şuan kar yok sadece soğuğu var![]()
Hahahaha Luna ya gafan donmayaydi iyiydi :)))![]()
canım nerelerdesin bugün normalde sabahtan hep ikimiz olurduk baktım yoksun eskişehir buz resmennn sabah kar yağdı birazcık şuan kar yok sadece soğuğu var![]()
ikinci kez dondu desem şu an
elimi yıkamak için gittim baktım sıcak su akıyor dedim bi kafamı ısıtayım girdim ve yine aynı sonuç
![]()
puhahahaha valla hiç güleceğim yoktu güldürdün beniiiiiiiiiiii![]()
GÜL YAVRUM GÜLLLLLLLLLLL AYAĞIMA BONCUKLU PATİKLERİMİ GİYDİM şu an ısınmaya çalışıyorum![]()
gafanada bişiy giy bariiiiiiiiii![]()
Tülbent bağladım birazdan fönle kurutacam![]()
iyi yaptın canım dikkat et aman![]()
hasta oluyim aşkım izin alsın yanıma gelip bana çorba içirsin![]()
ayy düşündüğün şeye baksen hasta olma ama çoook özlediysen söyle gelsin ama bence biraz daha zaman geçsin
![]()
izin al dedim ama yok bir an önce bitsin diyor :) zaten hasta olmuyorum ben ya hiç :)katır gibiyim![]()
bence de almasın, bende benimkine alma dedim ki bayramda evinde olsun uyuzumama evci izni alacakmış istanbulda dışarıda 2 gün de iyi ama askerden sayılıyor mu bu izin canım biliyormusun?