354. Dönem (Şubat/Mart 2014) Kısa Dönem Er ve Yedek Subay Yârenleri

bu aradaaa kızlaaaar bugün askerim bana kendi aramızda yüzük takmayı teklif ettiiii :52: :52: :52: sevincimi paylaşayım istedimm :31:

parmağımda yüzüğümüzü taşımak istiyorum dediiiiiii :16:

hatta bişi anlatayım kızlar sizee hani askerlerimiz yol iznine gelmiştiler ya işte nişanlımın acemilikten arkadaşı burada usta birliğini yapacakmış ee nişanlımdan önce de teslim olmuş , bizde nişanlımla ziyaretine gittik . o askerin morali öyle bozuktu ki nasıl geçicek deyip duruyordu . teslim olmak için askeriyeye gelmişler yanında başka askerlerde varmış , bitanesinin sakalı azıcık uzamış komutan dövmüş küfür falan etmiş asker ne olduğunu anlayamamış zaten teslim olduğu gibi dayak yemiş , ziyaretine gittiğimiz askerin de sesi soluğu kısılmış dayak yiyen çocuk için 2 gündür ağlıyor dedii , yav bunlar evli nişanlı koskoca adamlar bu muameleye maruz kalmasalarda üzerlerinde ki baskı yetiyor.. zorr .. Rabbim yardımcıları olsunnn :31::31:

bu aradaaa kızlaaaar bugün askerim bana kendi aramızda yüzük takmayı teklif ettiiii :52: :52: :52: sevincimi paylaşayım istedimm :31:

resmiyet çanlarıı çalıyorr deseneee :52::52: hadi bakalım canımm hayırlı olsunn şimdidennn çok sevindimm aşk kazansın hep böle :16: bide bide yüzük resimlerinizi bekliyorum :34:

resmiyet çanlarıı çalıyorr deseneee :52::52: hadi bakalım canımm hayırlı olsunn şimdidennn çok sevindimm aşk kazansın hep böle :16: bide bide yüzük resimlerinizi bekliyorum :34:

evet canımmm :16:

gerçi evde takamayacağım yüzüğü ben ama olsun :16: sevdiceğimin takmak istemesi beni çok mutlu etti :16:

izne geldiğinde alırız birer gümüş yüzük artık :16: atarım o zaman resmini :16:

Gözün aydın bu teklifi bende aldığımda çok sevinmiştim:16:
Tabi 2009 du o zamanlar:52:

Bende benimki mp3 istemişti onu aldım şimdi içine şarkıları dolduruyorum ama hangilerini koysam diye baya düşünüyorum cumartesi vereceğim inşallah:16:

evet canımmm :16:

gerçi evde takamayacağım yüzüğü ben ama olsun :16: sevdiceğimin takmak istemesi beni çok mutlu etti :16:

izne geldiğinde alırız birer gümüş yüzük artık :16: atarım o zaman resmini :16:

nişanını , düğününü de görürüz inşallah canım :46::46: :nazar: evvde boynunda taşırsın kolye niyetine :32:

Gözün aydın bu teklifi bende aldığımda çok sevinmiştim:16:
Tabi 2009 du o zamanlar:52:

ben hiç bu teklifi almadım 3 yılın ardından direk nişan yüzüklerimizi taktık bizde :127:

ben almadım öyle bi teklif illa resmi olacakmış odun sinir gıcık :85:

nişanını , düğününü de görürüz inşallah canım :46::46: :nazar: evvde boynunda taşırsın kolye niyetine :32:

ben hiç bu teklifi almadım 3 yılın ardından direk nişan yüzüklerimizi taktık bizde :127:

Bizim o zaman da şuan da da nişanlanmamız için şartlar uygun değil o yüzden böyle bir şey yaptı belkide
18 mayıs 2009 du beni çok kıskanmıştı tabi ayrı şehirlerdeyiz telefonda söylemişti takalım yüzük diye :16:

ben almadım öyle bi teklif illa resmi olacakmış odun sinir gıcık :85:

:22:

bizim daha nişana baya var yaa, ondan dayanamadı bizimki heraldeee :1: orda arkadaşlarının hep varmış yüzükleri, kıskandım diyor :1: benim neyim eksik diyor :1: benim de güzeller güzeli bir karım var diyor :17: bende neden yüzük yok diyor :1:

kızlarr evlilik teklifleriniz nasıldıı :16:

daha almadım ben, asker dönüşü olacakmışş :31:

sen anlat :31:

Son düzenleme:
kızlarr evlilik teklifleriniz nasıldıı :16:

Henüz yok :) ama özgüven tavan basit evlenme teklifine hayır ona göre dedim hayır diyemeyeceksın dıyor bakalım :D

Geçen gün evlenelim ya diye mesaj attım bu bi evlenme teklifi ama basit tekliflere hayır diyorum dedi bana uyuz :D

Senin nasıldı ?

Bizim o zaman da şuan da da nişanlanmamız için şartlar uygun değil o yüzden böyle bir şey yaptı belkide
18 mayıs 2009 du beni çok kıskanmıştı tabi ayrı şehirlerdeyiz telefonda söylemişti takalım yüzük diye :16:

Allah tamamına erdirsin inşallah:31:

Back
X