- 27 Temmuz 2012
- 5.738
- 214
- 373
Allah tamamına erdirsin inşallah![]()
Amiiiiiiiin hepimizi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah tamamına erdirsin inşallah![]()
luna sen nişanlı değilmiydin ben mi yanlış biliiyorum :44: hem enişte daha etmediyse de en güzel teklifi yapacaktır bence![]()
Ulan 200 gb müzik arşivi olur mu oooooooooooooooooooooooof![]()
bizim daha nişana baya var yaa, ondan dayanamadı bizimki heraldeeeorda arkadaşlarının hep varmış yüzükleri, kıskandım diyor
benim neyim eksik diyor
benim de güzeller güzeli bir karım var diyor
bende neden yüzük yok diyor
daha almadım ben, asker dönüşü olacakmışş
sen anlat![]()
Bizim o zaman da şuan da da nişanlanmamız için şartlar uygun değil o yüzden böyle bir şey yaptı belkide
18 mayıs 2009 du beni çok kıskanmıştı tabi ayrı şehirlerdeyiz telefonda söylemişti takalım yüzük diye![]()
ooo askerin aşkaa gelmişş miss bak ne güzel askerlik olumlu gelişmeler gösteriyor sizdee maşallah maşallahhh![]()
Benim nisanliyim ama askerim yüzüğünu takmiyor ordaaa
Henüz yok :) ama özgüven tavan basit evlenme teklifine hayır ona göre dedim hayır diyemeyeceksın dıyor bakalım![]()
Geçen gün evlenelim ya diye mesaj attım bu bi evlenme teklifi ama basit tekliflere hayır diyorum dedi bana uyuz
Senin nasıldı ?
enişte güzel bişi yapar yapmazsada sen de imzayı atmam ona göre diyenişanlıyım evet ama teklif yok.sanmıyorum ben
![]()
nedeeen kiiiii![]()
nedeeen kiiiii![]()
ayyy, sağol canım benimm
evet benimki gitmeden önce bana hissettirdiği aşk 1000'ken, askere gittiğinden beri 1milyon oldurabbim nazarlardan korusun
bana olan aşkının, bağlılığının, özleminin kat be kat arttığını görüp hissediyorum yaaa benden mutlusu yok![]()
Benim nisanliyim ama askerim yüzüğünu takmiyor ordaaa
maşallah canım Rabbim tamamına erdirsinbi yastıkta kocayın emii
![]()
benimki de takmıyor çalınır diye götürmedi yüzüğünü :44:
benim öle çok şaşalı bi teklif değildi ama o an ki duygular çok güzeldi doğum günümde buluşamayacağımız için doğum günümden 1 gün önce buluşmuştuk yemek yemeye girdik bi yere benim bluzumun düğmesi kopmuştu 1 milyoncudan iğne iplik aldık tuvalete onu dikmeye gitmiştimo sırada garsonla anlaşmışlar bunlar neyse geldim lavabodan bizimki kıvranıyo surat kızarmış terlemeler falan anladım bişi olduğunu iyimisin hayatım hastamısın deyip duruyorum bende o sırada garson pastayla geldi doğum günümü kutladı pastayı kestik falan garson gittikten sonra elini cebine attı bişi aldı çaktırmadan bana güya şiir okumaya başladı sonra benimle evlenirmisin hayatım diyip cevabımı beklemeden tektaşı parmağıma taktıı
ben şaşkınlık içinde ağlamaya başladım ağlayıp iyice açıldıktan sonra evet diyebilmiştimm
![]()
böle bi teklifti bizimki de
![]()
bu aradaaa kızlaaaar bugün askerim bana kendi aramızda yüzük takmayı teklif ettiiii![]()
![]()
sevincimi paylaşayım istedimm
parmağımda yüzüğümüzü taşımak istiyorum dediiiiiii![]()
Burda pis cok konusuyorlar diyor. Biri çıkar laf eder kaldiramam dedi
maşallah canım Rabbim tamamına erdirsinbi yastıkta kocayın emii
![]()
benimki de takmıyor çalınır diye götürmedi yüzüğünü :44:
Goturmedi benimki de
benimki de takmıyor bende yüzük. çalınır diye
ne konuşuyolarmış kiiii :44:
sağol canımm, hepimiz inşallaaah![]()
ama sizin yüzükleriniz altın, normal tabiiyi yapmışlar götürmemekle
![]()
benim öle çok şaşalı bi teklif değildi ama o an ki duygular çok güzeldi doğum günümde buluşamayacağımız için doğum günümden 1 gün önce buluşmuştuk yemek yemeye girdik bi yere benim bluzumun düğmesi kopmuştu 1 milyoncudan iğne iplik aldık tuvalete onu dikmeye gitmiştimo sırada garsonla anlaşmışlar bunlar neyse geldim lavabodan bizimki kıvranıyo surat kızarmış terlemeler falan anladım bişi olduğunu iyimisin hayatım hastamısın deyip duruyorum bende o sırada garson pastayla geldi doğum günümü kutladı pastayı kestik falan garson gittikten sonra elini cebine attı bişi aldı çaktırmadan bana güya şiir okumaya başladı sonra benimle evlenirmisin hayatım diyip cevabımı beklemeden tektaşı parmağıma taktıı
ben şaşkınlık içinde ağlamaya başladım ağlayıp iyice açıldıktan sonra evet diyebilmiştimm
![]()
böle bi teklifti bizimki de
![]()
Ayyy ne güzel Allah tamamına erdirsin ağzınızın tadı hiç bozulmasınbiz daha ne teklif ne bişey gerçi herşeyi ben zorlaştırıyorum normalde yaza düğün vardı hof dertlendim yineee :/