354. Dönem (Şubat/Mart 2014) Kısa Dönem Er ve Yedek Subay Yârenleri

40 dk konuştuk ve mp3 e atmam gereken şarkıları söyledi bazılarını sildirdi falan :D

Amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin

Hmmmm teklif gelince bizede anlat :D

Vaaaaay vay ermişsin:52:

Benimkide geçen durdu durdu aklıma çok değişik bi evlenme teklifi geldi dedi:52::52::52::52:
Göreceğim bakalım zamanı gelince inşallah:16:

ermişlik mi benmii hahaha :23:

enişteler çalışıyo fikirler üretilmeye başlanmışş ee gelince uygulanması kalıyo bi tekk ooyy hadi bakalımmmm havada aaşkkk kokusu varrrrr :16::16::16:

Ulaştı ikinci günde şükür :) Sağol canım benim. .
Yemin töreninde Otel Rezervasyonunu annesinin kimlik fotokopisini göndermişlerdi yine öyle olur mu ki dedim ama bilmiyorum. ..

yemin töreninde biraz daha tolerans gösteriyorlar sanırım, mesela benimkinin de ablası aldı evci iznini, ama ablası bekar, normalde bekar olunca izin vermiyorlar.

normal izinlerinden kullanır o zaman o da yaaa :21:
yoo ben izin kullansın istemiyorum çarşı iznine denk getirmeye çalışacam artık:31:

sizlerde iyiki varsınız :29: ayy allahım acil şifalar versin canım benim yaa terledide sonra soğuk falan mı kaptı acaba fark etmedenn çok geçmiş olsun canımm :31:
Amin amin inşallah inşallah sanırım öyle bir şey olmuş hassas zaten zor da geçer hastalığı çabuk atlatir inşallah:31:

Selam Olsun herkese direk daldım cevaplarla kusura bakmayın :)

Beni biliyorsunuz siz nasılsınız? Askerleriniz nasıl? Gelişmeler var mı?

kendi adıma ben iyiyim askerim bugün çarşı izni yapmışş hafta içi olacakmış çarşı izinleri muhtemelen söylendim durdum bende beni hiç mi düşünmüyolar ben nasıl görcem seni hafta içi kamerada dedimm :27::27:

yoo ben izin kullansın istemiyorum çarşı iznine denk getirmeye çalışacam artık:31:

Amin amin inşallah inşallah sanırım öyle bir şey olmuş hassas zaten zor da geçer hastalığı çabuk atlatir inşallah:31:

inşallah canımmm yemekhanede limon bulabilirse çayına falan katsın iyi gelir :34:

ermişlik mi benmii hahaha :23:

enişteler çalışıyo fikirler üretilmeye başlanmışş ee gelince uygulanması kalıyo bi tekk ooyy hadi bakalımmmm havada aaşkkk kokusu varrrrr :16::16::16:

Zamanımız var bizim daha ya ama ilişkimiz evlenme amaçlı bundan şüphem yok yoksa 5 sene beni çekmezdi(ben de onu çekmezdim):27::52:

kendi adıma ben iyiyim askerim bugün çarşı izni yapmışş hafta içi olacakmış çarşı izinleri muhtemelen söylendim durdum bende beni hiç mi düşünmüyolar ben nasıl görcem seni hafta içi kamerada dedimm :27::27:

İyi olmana sevindim tatlım. . Yaa çalışınca bu kötü olmuş :(
İnşallah benimkinin çarşısı haftasonu olur hep yoksa gitmem hepten zor olur:31:

Zamanımız var bizim daha ya ama ilişkimiz evlenme amaçlı bundan şüphem yok yoksa 5 sene beni çekmezdi(ben de onu çekmezdim):27::52:

oo 5 sene maşallahh canımm hayat bu ne gööstereceği belli olmaz hayırlısından tez zamanda nasip etsin inşallahh :49:

bu arada içimizde en erken evlenen luna mıydı eylül gibi hatırlıyarım sankimm :44: :27:

oo 5 sene maşallahh canımm hayat bu ne gööstereceği belli olmaz hayırlısından tez zamanda nasip etsin inşallahh :49:

bu arada içimizde en erken evlenen luna mıydı eylül gibi hatırlıyarım sankimm :44: :27:

Evet
Gelin olmuş gidiyor
Bize veda ediyor..................

inşallah canımmm yemekhanede limon bulabilirse çayına falan katsın iyi gelir :34:

Ayy aklıma bile gelmedi bu :( günler sonra arayinca söyleyim dediğim herseyi unutuyorum hele hastayım deyince hepsi uçtu gitti. ..:1:
5 sene mi oldu? Hey maşallah :nazar:

İyi olmana sevindim tatlım. . Yaa çalışınca bu kötü olmuş :(
İnşallah benimkinin çarşısı haftasonu olur hep yoksa gitmem hepten zor olur:31:

sizinki hafta sonu olur bence canım gidersen doya doya görüşürsünüz ne güzell :49: , bizimki kıbrısta olduğu için öle canım çarşı günleri ne yapalım buna da şükür sağlıklı olsunlarda 4 ay sonra bizimler nasılsaa :16::16:

anoommm yirimm yaa ben onuu :27: bak kanım kaynadı yinee :1::1: :27::27: :17::17:

Kızlar benimki facede 2 foto paylaşmış biri küçük görünüyor ve küçük resimde şaşkın çıkmış diğeri güzel çıkmış falan arkadaşları yorum yapmış kim bu dublör mü kullandın diye sinirlendim bende:47:
Yazdım ki :Yav neden bu çocuğa böyle şeyler söylüyorsunuz nesi değişik ilk resimde şaşkın çıkmış sadece o kadar sanki siz askerdeyken bradd pitt gibi görünüyordunuz buyrun atın askerlik resimlerinizden kim en değişikmiş seçelim :52:
Bunu yazmasaydım çatlardım:1:

Evet
Gelin olmuş gidiyor
Bize veda ediyor..................
Alalh mutlu mesut etsin inşallah kına gecesii yaparız artıkınn :43::43:

Ayy aklıma bile gelmedi bu :( günler sonra arayinca söyleyim dediğim herseyi unutuyorum hele hastayım deyince hepsi uçtu gitti. ..:1:

5 sene mi oldu? Hey maşallah :nazar:

dimi canım :1: kısa süreliğine konuşuluyo yaa insan şunu şunu diycem diyo sonraa hoopppp hepsi uçup gidiyoo :1: :ssz:

Kızlar benimki facede 2 foto paylaşmış biri küçük görünüyor ve küçük resimde şaşkın çıkmış diğeri güzel çıkmış falan arkadaşları yorum yapmış kim bu dublör mü kullandın diye sinirlendim bende:47:
Yazdım ki :Yav neden bu çocuğa böyle şeyler söylüyorsunuz nesi değişik ilk resimde şaşkın çıkmış sadece o kadar sanki siz askerdeyken bradd pitt gibi görünüyordunuz buyrun atın askerlik resimlerinizden kim en değişikmiş seçelim :52:

ooowww fenaaaa :23::23::23: o arkadaşlarr yokmu onlarrr sinir edecek bişi bulurlar illa iyi demişsin canımm :1::1:

ooowww fenaaaa :23::23::23: o arkadaşlarr yokmu onlarrr sinir edecek bişi bulurlar illa iyi demişsin canımm :1::1:

Derim valla duramam ben kendi ailemde dobra olarak biliniyorum
Onun ailesinde sivri dilli:52:
Umrumda değil evlenmeden fena olduğumu bilsinler de evlenince değişti bu kız demesinler ben tutmam çenemi:9:

5 sene 1 ay 13 gün oldu:52::52::52:

:nazar::nazar::nazar::nazar:

sizlerin ilişkileri ne kadarlık hatunlaaar? :27:

uvvvvvv, iyi vermişsin ağzının payınıııı :57: :41:

sizinki hafta sonu olur bence canım gidersen doya doya görüşürsünüz ne güzell :49: , bizimki kıbrısta olduğu için öle canım çarşı günleri ne yapalım buna da şükür sağlıklı olsunlarda 4 ay sonra bizimler nasılsaa :16::16:

anoommm yirimm yaa ben onuu :27: bak kanım kaynadı yinee :1::1: :27::27: :17::17:
Ayy inşallah. Aynen Rabbim sağlık güç kuvvet bol sabır versin askerlerimize..

5 sene 1 ay 13 gün oldu:52::52::52:
hey maşallah Allah tamamına erdirsin :)

Alalh mutlu mesut etsin inşallah kına gecesii yaparız artıkınn :43::43:

dimi canım :1: kısa süreliğine konuşuluyo yaa insan şunu şunu diycem diyo sonraa hoopppp hepsi uçup gidiyoo :1: :ssz:
Aynen aynen

Back
X