354. Dönem (Şubat/Mart 2014) Kısa Dönem Er ve Yedek Subay Yârenleri

Derim valla duramam ben kendi ailemde dobra olarak biliniyorum
Onun ailesinde sivri dilli:52:
Umrumda değil evlenmeden fena olduğumu bilsinler de evlenince değişti bu kız demesinler ben tutmam çenemi:9:

en iyisi öle canım ilk başta ölüp bitip soonra soğuk olunca değişti oluyo en iyisi baştan mesafeni ayarlayıp ona göre davranmak iyi yapıyosun :46:
ahh bi de ben azıcık sivri dilli olabilsem :ssz::ssz:

:nazar::nazar::nazar::nazar:

sizlerin ilişkileri ne kadarlık hatunlaaar? :27:

uvvvvvv, iyi vermişsin ağzının payınıııı :57: :41:

bizde 3 yıl 8 ay 7 günlük tanışma ve çiçeği burnunda nişanlılarız :17:

kızlarrr geceyi bi karikatürle noktalamak ister hepinizi ayrı ayrı gözlerinizden öperimm .. İYi gecelerrrrrrrrrrrrr :3::3::3::3::3::3:

$2.webp

en iyisi öle canım ilk başta ölüp bitip soonra soğuk olunca değişti oluyo en iyisi baştan mesafeni ayarlayıp ona göre davranmak iyi yapıyosun :46:

Yemin töreninde teyzesi dedi ki bana ve annesine
Senin popon yere yakın onun poposu yere yakın siz birbirinizi halledersiniz dedi ikiniz de birbirinizden fenasınız diyor yani:9:
Bende evet aynen aynen dedim:1::1:

:nazar::nazar: maşallah Allah tamamına erdirsin canım benim

uff yapıcak hiç bişey bulamıyorum herseyden sıkılır oldum kafayımı yıyorum ben acaba:26::26::26: zaman gecmıyo benımkı 3 gunde bır arıyo trıp atsam bı dert atmasam bı dert kavga edesım var cok pis etna yanardağı gibi geziyorum ortalıkta:47:

uff yapıcak hiç bişey bulamıyorum herseyden sıkılır oldum kafayımı yıyorum ben acaba:26::26::26: zaman gecmıyo benımkı 3 gunde bır arıyo trıp atsam bı dert atmasam bı dert kavga edesım var cok pis etna yanardağı gibi geziyorum ortalıkta:47:

Genel olarak evdemisin okuyormusun çalışıyormusun

evdeyım kursa gıdıyorum ama hıcbsı yapasım yokk

Kursuna odaklanacaksın başka yapacak bir şey yok bak bi amacın var ki kursa gidiyorsun değil mi boşu boşuna gitme kursa askerine üzüleceksin diye sen birşeyleri başar ki oda mutlu olabilsin gelince:26:

Kursuna odaklanacaksın başka yapacak bir şey yok bak bi amacın var ki kursa gidiyorsun değil mi boşu boşuna gitme kursa askerine üzüleceksin diye sen birşeyleri başar ki oda mutlu olabilsin gelince:26:

öyle yaptı ki bazen onu mutlu edesim gelmiyor benim :27:

Back
X