- 13 Aralık 2009
- 10.762
- 1.987
- 448
- 38
Biraz. .. çok duygusalim çoook. .. askerimde ikizler![]()
benim askerim de ikizleer

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hmmm. Ya bende önceden hic duygusallik yoktu simdi fena oldum
eee normaldir, asker yareni olduk artık![]()
Hic sorma yaa. Sizede takilanlar varmı ooo asker eşi diye
Gececek gecsin gecmeliayy o veda mahvediyor insanı hatırlamak bile istemiyorum ben canım geçicek allahın izniyle sağlıklı olsnlarda zaman geçicek bitecek elbet
Amiiiin tum askerleriHayırlısıyla geçip bitsin zaman inşallah. Bişey olmayacak Allah koruyacak
Rabbim sağsağlim yerine ulaştırsın inşallah. .. dualarimiz askerlerimizle
nasılsın canım![]()
Daha ulasmadi. Hala zirhli aracin icinde saatlerdie gidemediler Allahim ilk gunden aksilik![]()
iyi canım, sen?
sıkma canınıııı, dua et bol bol, allahın izniyle gidecekleeeer[/QUOTE
iyi demek adetten olmuş canım iyiyim şükür
eres askerin şırnağa geçtimii![]()
iyi canım, sen?
sıkma canınıııı, dua et bol bol, allahın izniyle gidecekleeeer![]()
iyi canım, sen?
sıkma canınıııı, dua et bol bol, allahın izniyle gidecekleeeer[/QUOTE
iyi demek adetten olmuş canım iyiyim şükür
eres askerin şırnağa geçtimii![]()
Havaalani cizredeydi merkeze zirhli araclarla geciceklerdi bi turlu gidemedi ya ooooooofff bdpsinede eyleminede allahim![]()
Gececek gecsin gecmeli
Amiiiin tum askerleri
Daha ulasmadi. Hala zirhli aracin icinde saatlerdie gidemediler Allahim ilk gunden aksilik![]()
Havaalani cizredeydi merkeze zirhli araclarla geciceklerdi bi turlu gidemedi ya ooooooofff bdpsinede eyleminede allahim![]()
eylem mi varmış canımm :44: Rabbim sağsalim gidip gelmesini nasip etsin canım benim kuzende cizrede asker faceden çıkmıyor :) sıkma sen canını Rabbim korur dua et bol bol![]()
sorun ne şu an canım gidememe sebepleri ne?
Gitmisler. Aradi. 4tane ankesorlu varmis 2si bozukmus yataklar dipdibe yatakhane sogukmus 1hafta aramam sknti dedi. Ben napicam ne dicem bilmiyorum arkadasimin evindeyim aglamamak icin zor tutuyorum kendimieylem mi varmış canımm :44: Rabbim sağsalim gidip gelmesini nasip etsin canım benim kuzende cizrede asker faceden çıkmıyor :) sıkma sen canını Rabbim korur dua et bol bol![]()
hşgeldin canım![]()