354. Dönem (Şubat/Mart 2014) Kısa Dönem Er ve Yedek Subay Yârenleri

Bende bi ütü yaptım geldim :/ neler aldın bakalım? Yanına gitmeyi düşünüyomusun canım? :

kitap aldım, telefon için şarj deposu aldım :21:

ben gidemem ki :50: çarşı izinler belli olmuyo çünkü, pat diye iptal edilebiliyo :50: 6-7 saatlik yol burdan çünkü :50:

ama bu ayın sonuna doğru izne gelecek :16:

kitap aldım, telefon için şarj deposu aldım :21:

ben gidemem ki :50: çarşı izinler belli olmuyo çünkü, pat diye iptal edilebiliyo :50: 6-7 saatlik yol burdan çünkü :50:

ama bu ayın sonuna doğru izne gelecek v:16:

Ne güzel telefon kullanıyo seninki benimki daha erken diyo :( nasıl bir telefon kullanıyo canım akıllı telefon mu?

Anladım canım hayırlısı olsun. .senin adına sevindim inşallah gelir ve güzel vakit geçirirsiniz:16:

nasılsınız gormeyelı

İyiyim de duygusallik çöktü üstüme biraz kötüyüm şuan ağlamak geliyor:43: sen nasılsın?

Ne güzel telefon kullanıyo seninki benimki daha erken diyo :( nasıl bir telefon kullanıyo canım akıllı telefon mu?

Anladım canım hayırlısı olsun. .senin adına sevindim inşallah gelir ve güzel vakit geçirirsiniz:16:

bizimki de kimseye göstermeden kullanıyo, tuvalete falan gidince mesaj atıyo anca bana, bi de gece herkes uyuyunca yorganın altından :27:

tam akıllı telefon değil, dokunmatik ekranlı ama akıllılardan değil :37:

bizimki de kimseye göstermeden kullanıyo, tuvalete falan gidince mesaj atıyo anca bana, bi de gece herkes uyuyunca yorganın altından :27:

tam akıllı telefon değil, dokunmatik ekranlı ama akıllılardan değil :37:
anladım olsun oda bi şey poff kullansa mı kullanmasa mı bilemiyorum
Yakalandı diyelim askerlik uzayacak :(
Kendi telefonu nu mu yoksa başka bir telefon mu kullansa hepsi ayrı dert :(

Kızlar bir şey sorcam....
Sülüs tarihi 3-7subat mis benimki 5subatta teslim oldu şimdi 7den itibaren mi sayicaz ya 5inden sayıyorum ben dün askerim öyle dedi Arife günü evde olurum dedi :44:

anladım olsun oda bi şey poff kullansa mı kullanmasa mı bilemiyorum
Yakalandı diyelim askerlik uzayacak :(
Kendi telefonu nu mu yoksa başka bir telefon mu kullansa hepsi ayrı dert :(

benimki kendi telefonu götürdü, ama çok dikkatli kullanıyoruz işte, konuşamıyoruz mesela hiç, sadece o fırsatını bulunca mesaj atıyor bana :ssz:

benimki kendi telefonu götürdü, ama çok dikkatli kullanıyoruz işte, konuşamıyoruz mesela hiç, sadece o fırsatını bulunca mesaj atıyor bana :ssz:

Anladım cNm bende bi telefon bi hat ayarlayıp götürmeyi düşünüyorum ama arama yapılıyor ya iyi bir yere saklamam gerekiyor ötermiyimki o zaman da :) xraymi her ne haltsa onda :)))))

Anladım cNm bende bi telefon bi hat ayarlayıp götürmeyi düşünüyorum ama arama yapılıyor ya iyi bir yere saklamam gerekiyor ötermiyimki o zaman da :) xraymi her ne haltsa onda :)))))

valla canım ben aemiliğinde ziyaretine giderken götürmüştüm işte, çantama attım telefonu, arama falan yapmadılar hiç, sadece kimliğimi ve telefonumu istediler, teslim ettim girdim içeri, orda da çaktırmadan koyduk cebine :27:

çantanda güzelce gizlersen bişey olmaz, sonuçta erkek yani bunlar, bi bayanın çantasını detaylıca inceleyemezler :27: ki bakmıyolar bile zaten deiğim gibi

valla canım ben aemiliğinde ziyaretine giderken götürmüştüm işte, çantama attım telefonu, arama falan yapmadılar hiç, sadece kimliğimi ve telefonumu istediler, teslim ettim girdim içeri, orda da çaktırmadan koyduk cebine :27:

çantanda güzelce gizlersen bişey olmaz, sonuçta erkek yani bunlar, bi bayanın çantasını detaylıca inceleyemezler :27: ki bakmıyolar bile zaten deiğimt gibi
Hımmm güzeeeel o zaman:23: önce bir konuşayım ikna edeyim sonrasını düşünürüm :) bir de bi soru sordum asagida bilgin var mı bi bakar mısın gamzelim ya

İyiyim de duygusallik çöktü üstüme biraz kötüyüm şuan ağlamak geliyor:43: sen nasılsın?

Niye canım biseye mi sıkıldın

Back
X