- 13 Aralık 2009
- 10.762
- 1.987
- 448
- 38
Oku da güzelse ben de alayım sevdiceğime...
Bi de tavsiye vereyim, Jojo Moyes-Senden Önce Ben.
Çok güzel kitaptır.
tamam canımm, bu kitapla beraber senden önce ben kitabını da sipariş verdim zateeen

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok güzel kitaptır.
Söylersem süprizi kaçarValla ben kötüyüm ya. Ağladım bugün bir sürü...
Yaparım tabiki canıım sen iste yeter ki
Ay neymiş neymiş?
Kötüyüm yaa
Çok güzel kitaptır.
Ne bu şimdiii
hayır olsun canım kötü bişi yoktur umarım neyin var ki![]()
tamam canımm, bu kitapla beraber senden önce ben kitabını da sipariş verdim zateeen![]()
Söylersem süprizi kaçar
Ne bu şimdiii![]()
Bugün biraz kötüyüm ya, askerlik konusu yüzünden işte. Birlikte otururken çalmaya başlayan bi şarkı beni çok etkiledi, hiç istemiyor olmama rağmen yanında ağladım sevgilimin. O da kötü oldu.
Oku canım çok güzel bi kitap.
Yersiz, tatsız şakalardan sürpriz olmaz. Ve eminim zaten canı sıkkın, askerliğe alışamamış olan yeni dönemlere yapılacak oldukça tatsız bi şaka olacaktır.
Eşek şakası olsaydı zaten sana hemen söyler aman inanmasın derdimBugün biraz kötüyüm ya, askerlik konusu yüzünden işte. Birlikte otururken çalmaya başlayan bi şarkı beni çok etkiledi, hiç istemiyor olmama rağmen yanında ağladım sevgilimin. O da kötü oldu.
Oku canım çok güzel bi kitap.
Yersiz, tatsız şakalardan sürpriz olmaz. Ve eminim zaten canı sıkkın, askerliğe alışamamış olan yeni dönemlere yapılacak oldukça tatsız bi şaka olacaktır.
Eşek şakası olsaydı zaten sana hemen söyler aman inanmasın derdim![]()
Sağol canım teşekkür ederim.
Eki Görüntüle 1025783
İşte buda bana verdiği asker künyesiii bir tanede onun boynunda vardı ama onda adımız varmı dikkat etmedim nasıl etmedim nasıl etmem![]()
Eki Görüntüle 1025783
İşte buda bana verdiği asker künyesiii bir tanede onun boynunda vardı ama onda adımız varmı dikkat etmedim nasıl etmedim nasıl etmem![]()
çok güzel olmuşşş
benimki de verdi bana kendi künyesinden bi taneeee![]()
ama üzerine hiç bişey yazılmaması gerekiyor demişti bana kontrol ediyorlarmış sürekli iki tanesinin ikisi de onda kalacakmış :)
ama üzerine hiç bişey yazılmaması gerekiyor demişti bana kontrol ediyorlarmış sürekli iki tanesinin ikisi de onda kalacakmış :)
O zaman bunu ayrıca özel yaptırmıştır
Kendindeki sadedir![]()
evet, benimkinin ilk sefer yapılanda birisine hatalı yazılmış tc nosu, o yüzden yeniden 2 tane daha yapılmış, o da öncekinden kalanı bana verdi![]()
![]()
tamam canımm sorun çıkmasındabu arada ismi çözmeye çalıştım çalıştım bi türlü başaramadım
![]()