354. Dönem (Şubat/Mart 2014) Kısa Dönem Er ve Yedek Subay Yârenleri

hayır olsun canım kötü bişi yoktur umarım neyin var ki :31:

Bugün biraz kötüyüm ya, askerlik konusu yüzünden işte. Birlikte otururken çalmaya başlayan bi şarkı beni çok etkiledi, hiç istemiyor olmama rağmen yanında ağladım sevgilimin. O da kötü oldu.

tamam canımm, bu kitapla beraber senden önce ben kitabını da sipariş verdim zateeen :21:

Oku canım çok güzel bi kitap.

Söylersem süprizi kaçar:52:

Ne bu şimdiii:1:

Yersiz, tatsız şakalardan sürpriz olmaz. Ve eminim zaten canı sıkkın, askerliğe alışamamış olan yeni dönemlere yapılacak oldukça tatsız bi şaka olacaktır.

Bugün biraz kötüyüm ya, askerlik konusu yüzünden işte. Birlikte otururken çalmaya başlayan bi şarkı beni çok etkiledi, hiç istemiyor olmama rağmen yanında ağladım sevgilimin. O da kötü oldu.

Yersiz, tatsız şakalardan sürpriz olmaz. Ve eminim zaten canı sıkkın, askerliğe alışamamış olan yeni dönemlere yapılacak oldukça tatsız bi şaka olacaktır.

kıyamam canım yaa çok zor anlıyorum ama yıpratma kendini hem sana yazık hemde askerine güzel oalcak herşey allahın izniylee :34:

Eşek şakası olsaydı zaten sana hemen söyler aman inanmasın derdim:34:

$IMG_20140316_221042 (1224 x 1632).webp

İşte buda bana verdiği asker künyesiii bir tanede onun boynunda vardı ama onda adımız varmı dikkat etmedim nasıl etmedim nasıl etmem:1:

ama üzerine hiç bişey yazılmaması gerekiyor demişti bana kontrol ediyorlarmış sürekli iki tanesinin ikisi de onda kalacakmış :)

evet, benimkinin ilk sefer yapılanda birisine hatalı yazılmış tc nosu, o yüzden yeniden 2 tane daha yapılmış, o da öncekinden kalanı bana verdi :9: :16:

haydin gençlik ben terkediyorum topiği:3: bi sonraki 29 şubatta görüşmek üzere :33::35::36:
çüzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

Son düzenleme:
HÖNK. [video=youtube;V0LbzZKLe4w]http://www.youtube.com/watch?v=V0LbzZKLe4w[/video] HIH BU DAHA İYİ :)))...

Son düzenleme:
Back
X