Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Lunacim cok gecmis olsun
Elmuhibbi hayirli olsuuuun
Kizlar benimki muhabereci olmuuuus
Cooook sukur ya sonunda olumlu birsey oldu cok mutluyum![]()
saol spaydimmbabama ne dicem ben fikri olan var mı ?:
hayırlı olsun benimki daha bişey olmadı
![]()
Lunacim cok gecmis olsun
merhaba canım :)
iyiymiş güzelmiş :)) nerde çalışıyodun ki sen?
Lunacim cok gecmis olsun
Evet cikolatalarimizi paylasabilirsiniz afiyetle![]()
hayırlı olsun elmuhibbi Rabbim tamamına erdirsin![]()
Çok kötüyüm dün benimkini aradım diye aradı az önce bi ton kızdı bende ona kızdım tartıştık biraz canım çok sıkkın salak kafam hep kendime kızıyorum hiç bir şey i haketmiyo uyuz![]()
Çatlak çünkü kafadan ne olmuş yani seni Konyadan aradılar dediğinde neymiş başkasindan adını arandigini duymayacakmis:18:senin aramanı niye istemiyor ki canım yaa kıskanıyor mu acaba başkalarıyla konuştun diye![]()
Çatlak çünkü kafadan ne olmuş yani seni Konyadan aradılar dediğinde neymiş başkasindan adını arandigini duymayacakmis:18:bi daha ararsan diye bir sürü tehdit etti
![]()
Haklı aslında arama dedi ve daha bi gün önce görüştük ama dün sesini duymak istedim kötüydümmm beni arasaydi o zaman. Sakin konuştuk sonra ama kırıldım bir kere bi daha aramiycam asla ! Beklemicemdebi bildiği var ki öle demiştir canım ortamlarını bilmiyoruz ki hemen fevri davranma aramanı istemiyorsa onun aramasını bekle sakin konuştuğunuz da da niye böle davrandığını sor huyuna git birazcık bakalım![]()
Haklı aslında arama dedi ve daha bi gün önce görüştük ama dün sesini duymak istedim kötüydümmm beni arasaydi o zaman. Sakin konuştuk sonra ama kırıldım bir kere bi daha aramiycam asla ! Beklemicemde![]()
Eki Görüntüle 1027165 söz çikolatamız
Çatlak çünkü kafadan ne olmuş yani seni Konyadan aradılar dediğinde neymiş başkasindan adını arandigini duymayacakmis:18:bi daha ararsan diye bir sürü tehdit etti
![]()
Tatlı dilimi güler yüzümü haketmiyo uyuz yine ben alttan aldım biraz sert aramicam arasaydin falan dedim ama olsun deli etmeyi taa burdan beceriyomusum beni deli ettiklerine say dedim sabrimi taşırdı içimi döktümtatlım orada bi sürü erkek var kim bilir ne tür muhabbetler duyuyor belki bu yüzden istemiyor aramanı bilemezsin ki tabi sende haklı olarak sesini duymak istiyorsun ama sabretceksin tatlı dille de bunu söyle ki seni daha çok arasın![]()
Bıraktım artık gamzeli isterse arar keyfi bilirçok güzeeel, gelin hanım şanslı
darısı başımaaa
arama kuzum sen de yaaa, bırak o özlesin merak etsin seni artık, sen üzerine düştükçe kendini bişi sanıyo uyuz şeyyben bile gıcık oldum vala yaaa
![]()
Çok kötüyüm dün benimkini aradım diye aradı az önce bi ton kızdı bende ona kızdım tartıştık biraz canım çok sıkkın salak kafam hep kendime kızıyorum hiç bir şey i haketmiyo uyuz![]()
Amin canım Sağol.Allah sana sabır versin.
Bırak arama o arasın aradığında da BEN OLSAM tavrımı belli ederdim kendi merak etsin kendi özledin boşver kendi haline bırak hakikaten bir garip seninki allah yardımcın olsun
Üzme kendini![]()
Amin canım Sağol.
Bıraktım bu saatten sonra üzülmek beklemek aramak yokbitti keyfi bilir ararsada gostericem ona tavrı kızgınlıgi...
Anormal türünün son örneği bende şans mı var işte![]()
Öyle düşünme ama tam tersi olması lazım askere gidince daha bi yumuşak falan ne bileyim garip geldi:44: