354. Dönem (Şubat/Mart 2014) Kısa Dönem Er ve Yedek Subay Yârenleri

lannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn iş teklifi aldımmm çalışayım mı sizce düğün masraflarını çıkarı8rım :52::52:

ya benimle ilgisi olan bi iş değil ama en azından masrafları çıkarırım diyorum :) Çağrı merkezi gibi bişey sanırım. Otel pazarlayacakmışım :) uyuzum arasın ona da soracağım :)

canım çağrı merkezi işi çok zordur heleki pazarlama senden bir kota isterler günlük haftalık yada aylık onu tamamlamanı beklerler şartları iyi değerlendir

Kızlar bugün süper haber aldım sizinle paylaşayım dedim :)
Sevdiceğim pazar günü ygs sınavım oldugundan cumartesi pazar pazartesi için izin almış komutanına söylemiş oda yazıcıya söyle dilekçeni yazsın gidersin demiş salı günü dönecek ayy nasılda özledimmmmm :16:

ayy sevindim canımmmm ama 3 gün olduğunu unutma yoksa tekrar vedalaşamak mahvediyor insanı :50:

canım çağrı merkezi işi çok zordur heleki pazarlama senden bir kota isterler günlük haftalık yada aylık onu tamamlamanı beklerler şartları iyi değerlendir

girersem geçici girecem zaten canım bakayım bi nişanlım arasın o ne diyecek :) masrafları çıkartırım diye düşündüm netten almışlar özgeçmişimi nasıl olduysa ::53:

Kızlar bugün süper haber aldım sizinle paylaşayım dedim :)
Sevdiceğim pazar günü ygs sınavım oldugundan cumartesi pazar pazartesi için izin almış komutanına söylemiş oda yazıcıya söyle dilekçeni yazsın gidersin demiş salı günü dönecek ayy nasılda özledimmmmm :16:

çok sevindim senin adına canımmmm :31: benimki de gelecek bakalım ama zamanı belli değil daha :31:

ufff hayalimdi öğretmenlik :14: ama olmadı nasip değilmiş çok isterdim branş neydi senin canım

İngilizcee :51:

Allah yardımcın olur inşallah canım :) bakalım ya sırf inadına ben tek gidecem bir de izmiti seçtim sırf o orada olacak diye seçmiştim pıf

yds sınavına mı girceeen, umuttepeye çıkcan deseneee :52: üniversiteme selam söle bendennn :1:

ayy sevindim canımmmm ama 3 gün olduğunu unutma yoksa tekrar vedalaşamak mahvediyor insanı :50:

Evet doğru söylüyorsun en sıkıntılısı o olacak ama şu sınavdan sonra bende gideceğim hafta sonları daha rahat olacağız inşallah tabi sınav iyi olursa bakalımmm
çok sevindim senin adına canımmmm :31: benimki de gelecek bakalım ama zamanı belli değil daha :31:

Sağol canım en kısa zamanda kavuşman dileğiyleee :16::54:

Evet doğru söylüyorsun en sıkıntılısı o olacak ama şu sınavdan sonra bende gideceğim hafta sonları daha rahat olacağız inşallah tabi sınav iyi olursa bakalımmm

Sağol canım en kısa zamanda kavuşman dileğiyleee :16::54:

amin canımmmmmmm :16: çok özledim askerimi :16:

Bizim sayfada kitap kurdu çok kitap alışverişine çıkacağım fikir istiyorummm çok beğendiğiniz aşk olur polisiye olur sürükleyici sıkmayan roman var mı türk yazarlarımızdan :31:

Bizim sayfada kitap kurdu çok kitap alışverişine çıkacağım fikir istiyorummm çok beğendiğiniz aşk olur polisiye olur sürükleyici sıkmayan roman var mı türk yazarlarımızdan :31:

Türk değil yazarı ama senden önce bdn i tavsiye ederim. Canım:16:

Back
X