354. Dönem (Şubat/Mart 2014) Kısa Dönem Er ve Yedek Subay Yârenleri

Bizim sayfada kitap kurdu çok kitap alışverişine çıkacağım fikir istiyorummm çok beğendiğiniz aşk olur polisiye olur sürükleyici sıkmayan roman var mı türk yazarlarımızdan :31:

Candan Özer Kader var son okuduğum kitaplardan görücü usulü aşk var akıcı bir kitap hemen bitiyor devamı da görücü usulü aşk Vuslat vakti var ilkine göre sıkıcı bir az ama meraktan okudum yeni bitti bende Masumiyet müzesini alicam:16:

Candan Özer Kader var son okuduğum kitaplardan görücü usulü aşk var akıcı bir kitap hemen bitiyor devamı da görücü usulü aşk Vuslat vakti var ilkine göre sıkıcı bir az ama meraktan okudum yeni bitti bende Masumiyet müzesini alicam:16:
bakacağım canım teşekkür ettim :)

Selam yarenler Nasılsıniz
İyilik sen nasılsın
Türk değil yazarı ama senden önce bdn i tavsiye ederim. Canım:16:

Ay bunun yorumlarına bakayım derken öküzün biri sonunu söylemiş yaaa :47:

iyi akşamlar nasılsınızz :31:

Bizim sayfada kitap kurdu çok kitap alışverişine çıkacağım fikir istiyorummm çok beğendiğiniz aşk olur polisiye olur sürükleyici sıkmayan roman var mı türk yazarlarımızdan :31:

merhaba canım yazdığım kitapları şiddetle tavsiye ederim

Sinan Akyüz = > Piruze: Şamda Bir Türk Gelin , İncir Kuşlari , Şahika Feraye
Ayşe Kulin = > Nefes nefese
Alexandra Cavelius = > Leyla

iyi akşamlar nasılsınızz :31:
iyi akşamlar hoşgeldin iyi demek alışkanlık olmuş iyi diyelim sen nasılsın :)

merhaba canım yazdığım kitapları şiddetle tavsiye ederim

Sinan Akyüz = > Piruze: Şamda Bir Türk Gelin , İncir Kuşlari , Şahika Feraye
Ayşe Kulin = > Nefes nefese
Alexandra Cavelius = > Leyla

Not aldım sağol canım :)

iyi akşamlar kızlarr hep burda özlemlerimizden bahsediyoruz ama ben merak ediyorum askerlerımız yanımızdayken onlara nazınızın gectıgı konular neler suan uzaktalar hala naz yapıyomusunuz :27:

''En acısı ölmüyor da insan, ben bunu da atlatırım''
:14:
yapma muticim böyle..........
iyi akşamlar kızlarr hep burda özlemlerimizden bahsediyoruz ama ben merak ediyorum askerlerımız yanımızdayken onlara nazınızın gectıgı konular neler suan uzaktalar hala naz yapıyomusunuz :27:

benim ona nazımın geçtiği yok. Nefret ediyorum herşeyden :85::85:

Back
X