yapma muticim böyle..........
benim ona nazımın geçtiği yok. Nefret ediyorum herşeyden :85::85:
bendee ya bazı kızlar nasıl etrafında döndürüyoo çok değil yapsa arada neyse ama yoookk

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yapma muticim böyle..........
benim ona nazımın geçtiği yok. Nefret ediyorum herşeyden :85::85:
Sen niye kötüsün?
bendee ya bazı kızlar nasıl etrafında döndürüyoo çok değil yapsa arada neyse ama yoookkbu arada sana noldu yınee
tartıştık5:
![]()
barısırsınnnnn nolcakk özel degılse noldu
sebep çok saçma sapan ama o kadar anlayışsız ki( en sonunda da diyor ki nasıl getiriyormuşum bu hale konuyu BEN yani BEN niye hep BEN getiriyormuşum ya yeter amaaaaaaaaaaaaaa
tartıştık onu düşünende kabahat :85::85:
Psikolojisi normal değil ki şimdi onun da
Takma boşver.
iyi akşamlar kızlarr hep burda özlemlerimizden bahsediyoruz ama ben merak ediyorum askerlerımız yanımızdayken onlara nazınızın gectıgı konular neler suan uzaktalar hala naz yapıyomusunuz![]()
Ne oldu gitti mi''En acısı ölmüyor da insan, ben bunu da atlatırım''
![]()
İyi yapmışsın canım :)evet öyle derler ben pek iyi değilim midem bulanıyor biraz :105: sizlere bakim diye bi uğradım öle![]()
sebep çok saçma sapan ama o kadar anlayışsız ki( en sonunda da diyor ki nasıl getiriyormuşum bu hale konuyu BEN yani BEN niye hep BEN getiriyormuşum ya yeter amaaaaaaaaaaaaaa
hep böyle o(
bende psikoloji kalmadı artık.
Şuan yapmıyorum yanımdaykende yapmazdım öyle çok nazlı tripli değilim ya :) ama her istediğimi yapar o konuda hakkını yemeyeyim sevgilimin :)
Ne oldu gitti mi
İyi yapmışsın canım :)
sakin lunacım ya yıpratma kendini bu kadar kıyamam![]()
Sabır, geçicek bitecek bu askerlik. Değerini anlayacak eminim.
Yarın son
Takatim kalmadı artık ellerim dizlerim tutmuyor. Nasıl göndereceğim ben nasıl görmeden 5 hafta geçireceğim![]()
ah canımm derdi veren Allah sabrını da veriyorlar derler ya öyle gerçekten ilk zamanlarımızı hatırlıyorum mail atıyordum sürekli askerim okuduğumda gözlerim doldu resmen demişti atkısıyla uyurdum hep çok zordu ama şimdi alıştık telefonu var mesajlaşıyoruz sadece günlerin azalmasını bekliyoruz ilk zamanlar zorlanacaksın ama emin ol öyle ilerlemeyecek. İlk gittiğinde nerde nasıl bir yer biz bilmiyoruz ya iyi olduğunu bileyimde diyorsun iyi olduğunu bildikçe konuştukça en azından konuşabiliyoruz diye onunla yetinmeyi öğreniyorsun gün geçtikçe yetinmeyi öğreniyorsun...
Çok korkuyorum onsuz onca gün nasıl geçer diye. Korkuyorum çünkü 2 gün görüşmesek onun hasreti 3 gün görüşsek geçmiyor, çünkü o benim arkadaşım sırdaşım dert ortağım en önemlisi huzurum. Annesi onun Güneydoğu gezilerinde aldığı poşusunu getirdi bana ve dedi ki 'O askerdeyken sen takarsın bunu'
Aylardır bekliyoruz bu günü ama hep aylar vardı. Şimdi yarın son. Yarından sonra yok. Tam 5 hafta yok. Şaka gibi![]()
Alışacaksın canım bizde sabah o uyandırırdı beni gece konuşur öyle uyurduk gün içinde özledim deyip iş yerine giderdim birlikte vakit geçirirdik sürekli görüşürdük ama şimdi ah hafta sonu olsada kameradan görsem diye bekliyorum onunla yetinmeyi öğrendik zor oluyor ama öğreniyorsun :/ canım telefonunu mutlaka götürsün ben götürme demiştim çoook pişman olmuştum![]()
Götürecek ama içeri sokabilecek mi bilmiyoruz
Hayırlısı olsun inşallah alışacağım...
Ereesinde kastamonuydu yanlış hatırlamıyorsam sokmuştu onlar sokarsınız sizde umarım.
Mail iyi geliyor iiçini dökmek ilk zamanlarda geçecek canım
Şarj problem olmuyor mu yaa??
Biz nöbetlerde dolduruyoruz canım sizinki nöbet tutar mı bilmiyorum ama tutmasa da tutan arkadaşlarından rica ederse hallolulur
Valla hiç bişey bilmiyoruz ki gidince öğrencez![]()
Not aldım sağol canım :)
iyi akşamlar kızlarr hep burda özlemlerimizden bahsediyoruz ama ben merak ediyorum askerlerımız yanımızdayken onlara nazınızın gectıgı konular neler suan uzaktalar hala naz yapıyomusunuz![]()
''En acısı ölmüyor da insan, ben bunu da atlatırım''
![]()
Sabır, geçicek bitecek bu askerlik. Değerini anlayacak eminim.
Yarın son
Takatim kalmadı artık ellerim dizlerim tutmuyor. Nasıl göndereceğim ben nasıl görmeden 5 hafta geçireceğim![]()