354. Dönem (Şubat/Mart 2014) Kısa Dönem Er ve Yedek Subay Yârenleri

arkadaşlar resimler doğum tarihim farklı bi tarih olmuş adminle iletişime geç diyor :9: bilmiyorum sizde oldumu k.adı şifremle giremedim yeni şifre istemek zorunda kaldım vs. vs. :)
bu arada 3ü görmüşsün sıra 2 de ay hadi inşallah :)

Hiiiic bakmadim oralara telden giriyorum
Darisi hepimize :D

bağırmıyor bu bağırmadan surat yapıyor :(

arkadaşlarımız gitmiş lan farketmedin mi :) benim mesajlarımda azalmış :D LALEYDİM KRİZANTEM OLMUŞUM HAHAAH :D

şu an bişey yapmıyorm canım :) evet azaldı onu dövüp pataklamama 1 gün daha yakınım artık :D:27:

Bagirmiyooor aslinda birseyi gurultuden anlamiyorum tekrar soyle diyorum ses tonunu degistirerek soyluyor mecburen bende bagirmaaaadan soyle diye cemkiriyorum aahahah :D
Sagolsun surat yapmiyor ya hic

Günaydın canım şimdi gelicekte bu seferde ben çok sıkışığım.Nasıl kalkıcam altından bilmem. Bu ay baya bi sıkıştım 2000 maaş alıyorum ama hep çeyiz ödemelerime gidiyor haziranda çoğusu bitecek güya ama çok bunaldım bende

allah kolaylık versin canımmm zor

çççççççççooooooooooooooooooooookkkkkkkkk şüküüüüüüüüüüüüüüüüüüüürr gelebildim ya laaaaaaaa :16::32:

Dün hiç zaman geçmedi yahu :) buraya çok alışmışım :8: ama her şey gitmişş :(

al benden de o kadar ya deli oldum ikide bi baktım bakım bitmiş mi die :9:

arkadaşlar resimler doğum tarihim farklı bi tarih olmuş adminle iletişime geç diyor :9: bilmiyorum sizde oldumu k.adı şifremle giremedim yeni şifre istemek zorunda kaldım vs. vs. :)
bu arada 3ü görmüşsün sıra 2 de ay hadi inşallah :)

ya bende yeni şifre aldım da yeni girebildım huh! :82::109::130:

aynen yaa baya alışkanlık yapmış kk :8: neyse ki düzelmiş sorunlar :82:

aynen şükür :D masumiyet müzesine başladım dün:9:

üf püf ne sıkıcı :(

lunaaaaaaaaaaaammm napan seen hemde nası sıkıcı :25:

bugün benim doğum günüm , askerim dün aradı bişe demedi doğum günüm için ... bugünde henüz aramadı :14: karıştırdımı naptı doğum gününde arıycam diyodu :14:

aynen şükür :D masumiyet müzesine başladım dün:9:

aa nasıl gidiyor :)
bugün benim doğum günüm , askerim dün aradı bişe demedi doğum günüm için ... bugünde henüz aramadı :14: karıştırdımı naptı doğum gününde arıycam diyodu :14:

Aaa canım doğum günün kutlu olsunnn nice senelere :16:
arar arar daha saat erken diyeceğima ama senin ki biraz değişik umarım arar :/

Son düzenleme:

Doğum günün kutlu olsunnnnnnnnnnnn prensessssssssss :118::118: $anigifee.gif $anigifasdfghj.gif Eki Görüntüle 1030253

aa nasıl gidiyor :)

daha dün akşam biraz okuyabildim ama iyi başladı ,tşk ederim ama senin yaptığın gibi yapamıcam sanırım okuyup gidiyorum anlayamadım bilemediim nasıl yapıcam sen nasıl yapmıştın altını kelime kelime mi çizdin sen nasıl yazdın :44:

Aaa canım doğum günün kutlu olsunnn nice senelere :16:
arar arar daha saat erken diyeceğima ama senin ki biraz değişik umarım arar :/

tşk ederim tatlım :34: bilmiyorum belki akşam arar beeeeeeeeeelkiiiiiiiii :27: değişik evet dün onun için aradı belkide dün sandı ama kutlamadı değişikkkkkkkk :53:

Back
X