354. Dönem (Şubat/Mart 2014) Kısa Dönem Er ve Yedek Subay Yârenleri

Son düzenleme:
Aramıcam doğum gününe arıycam diyen adam tuttu bir gün önce aradı bugün aramadı yaaaa:14::43:

aynen şükür :D masumiyet müzesine başladım dün:9:

lunaaaaaaaaaaaammm napan seen hemde nası sıkıcı :25:

bugün benim doğum günüm , askerim dün aradı bişe demedi doğum günüm için ... bugünde henüz aramadı :14: karıştırdımı naptı doğum gününde arıycam diyodu :14:

doğum günün kutlu olsunnn canımm bi daha ki doğum gününe sevdiklerinle yanyana girersin inşallah özellikle enişteyle :16::16:

Askerimi gönderdimmm :14:

Allah kavuştursun canım hayırlı teskereler :)

kızzzzzzzlarrrrrrrrr nasılllsınızzzzzzzzz :125: dün askerim dedikii 19 temmuzda teskereyi alıyorum dedii nasipse ben 21 temmuz diye hesaplamıştım bu durumda 2 gün daha düştü şafağımızzz heyyyyyyooooooooooo :119::119::119::119::119: ayhh :48:

doğum günün kutlu olsunnn canımm bi daha ki doğum gününe sevdiklerinle yanyana girersin inşallah özellikle enişteyle :16::16:

kızzzzzzzlarrrrrrrrr nasılllsınızzzzzzzzz :125: dün askerim dedikii 19 temmuzda teskereyi alıyorum dedii nasipse ben 21 temmuz diye hesaplamıştım bu durumda 2 gün daha düştü şafağımızzz heyyyyyyooooooooooo :119::119::119::119::119: ayhh :48:
Sağol canım amin inşallah:16:

Ooo çok sevindim senin adına tatlım:34:

Sağol canım benim. Bizim şafağımız da 171 :31:

sağol canım benim :54:

168 le başladık bizde biliyorsun muticim inan şimdi o rakamlardan buraya hangi ara düştük diyorum sende öle olacaksın başta biraz acıtacak ama Rabbim sabrını veriyor tatlımm :29:

İnşallah yaaa, ben sadece 5 haftayı düşünüyorum açıkçası, onu görmek istiyorum :31:

168 gün değilmi ya:44:

Yok canım tam 6 ay. şubat 28 olunca gün düşüyor...

Gamzelimmmmmmmmmm ya senin askerin benimkinden bi gün sonra mı teskere alcak ama benimki 5inde gitti seninki 9unda nasıl iş bu:19:

benimki sülüsü 7sinde aldı canım, yani o tarihten itibaren askerliği başlamış oluyor, 9una kadar olan süre yol süresiydi :34:

Askerimi gönderdimmm :14:

Allah kavuştursun canımmmm :38: başladı ya artık gerisi çorap söküğü gibi gelecek :72:

Arar inşallah yaa, ordaki bi tanıdığımız astsubay 'haftaya çarşı iznine çıkarılar belki' demiş. İnşallah yaaa :31:

acemilikte çarşı izni olmaz kuzum ama, bu konuda ümitlenmeyin fazla :26:

Arar arar bi benim uyuz var aramayann:43:

Kıyammam, arar ya üzülme...

benimki sülüsü 7sinde aldı canım, yani o tarihten itibaren askerliği başlamış oluyor, 9una kadar olan süre yol süresiydi :34:

Allah kavuştursun canımmmm :38: başladı ya artık gerisi çorap söküğü gibi gelecek :72:

Sağol canım biliyorum yok, biliyoruz daha doğrusu ama ordaki asker öyle söyleyince umutlandım...

Ha anladım canım bi an düşünemedim yol u:37:

Kıyammam, arar ya üzülme...

Sağol canım biliyorum yok, biliyoruz daha doğrusu ama ordaki asker öyle söyleyince umutlandım...

şafak çizelgesi de yapılmışşş :)

her gece orda günlerin birer birer azalmasını izlemek gibi yok :72:

Back
X