• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

354. Dönem (Şubat/Mart 2014) Kısa Dönem Er ve Yedek Subay Yârenleri

fırsatın varsa sende git sürpriz yaaaaaaaaaaap :27:

ayy ne bileyim havalar ısındıkça daralıcam galibaaaaaaa :31::50::18:

hehhehe :1: nerelerdesin sen bakimmmmm atarlı'mmm :52:

503 tl uçakla gidersem otobüsüde koy üzerine cıks daha uzun görmicem günler olucak bunu o zamana saklamalıyım

Ben çalışıyorum ozel öğretmen olarak...kestane rengi düşünüyorum

Anladım canım şimdi ne renk ilk kez mi boyayacaksin?

he heee :1: iyi olmuş vallaaa, azıcık yesin fırçaaa :27:
Aynen hele benim mektup yüzünden yeyince hoşuma gitti güldükce ben sinir oldu :1:

yaaaa aklımı çelmee bee benim öyle deliliklerim vardır aslında dur bi uçak bakayım :)

Ayy bakma sen bana ben kkendime de çok gaz veririm:1:

Selam kizlar nasilsiniz? Ben boslukta gibi hissediyorum kendimi askerim bugun teslim oldu ,gururlu ve huzunluyum:(

Burdan da Allah kavuştursun diyeyim kuzumm :16:

hayırlı cumalaaar kızlaaaaar

KwJIsHM.gif

ohhhhh, gözün aydınnn Eki Görüntüle 1031707

bizimkilerin de yok 2 hafta çarşı izni :43: aynı sebeplerden :43:

prensesss, doğum gününü kutladı mı seninki??? :21:

gözün aydın canımmmmm, benimki de gelse bi :31:

yaaa ben kendimizi çok şanslı hissediyorum, hepimiz diğer çiftlerden çok daha farklı bi boyutta yaşıyoruz ilişkilerimizi... evet özlüyoruz belki ama, ben çok gururlu hissediyorum mesela kendimi bi asker yareni olduğum için :72: ilerde gerçekten güzel hikayelerimiz olacak, en azından çocuklarımıza / torunlarımıza göğsümüzü gere gere "ben senin babanı/dedeni 6 ay bekledim" diyebileceğiz :16:

allah kavuştursunnn, başladınız ya gerisi geçecek artık :72:
Teşekkür ederim canımm :16:

Kızlar yaa akşam ararım arayabilirsem demişti bu saatten sonra aramaz mı beklemeyim mi?

canım o boşluk hissi 168 gün devam edicek hatta katlanarak büyüyor :( ben eşim gittiğinden beri böyle hissediyorum yaniii şafak düşüyor ama özlem ve o boşluk büyüyor bol bol dua et canım
Canim benim uzun donemiz biz.. sanki btun sevincim elimden alinmis gibi aglayamiyorumda ama icim cok skliyo :( gecck biliyorum zorda olsa gcck..

İYİDİR İYİDİR MERAK ETME İYİ OLMAYACAK BİŞEY YOK Kİ :) ben benimkini dövmek istiyorum :D

İnşallah alışır hemen yaa :31:
Yemekleri çok kötüymüş öyle söyledi, kıyamam ben ona ya boğazımdan geçmiyor bişey o çirkin yemekleri yerken :14:
Sen niye dövmek istiyosun yarini?

Canim benim uzun donemiz biz.. sanki btun sevincim elimden alinmis gibi aglayamiyorumda ama icim cok skliyo :( gecck biliyorum zorda olsa gcck..

Kıyamam sana yaa :31:
Geçicek kuzumm:31:

Ama üzülme vakitlet öyle böyle geciyor .. ben çok aglamistim kendimi mahvetmistim ama alışıyorsun sonunda

İnşallah alışır hemen yaa :31:
Yemekleri çok kötüymüş öyle söyledi, kıyamam ben ona ya boğazımdan geçmiyor bişey o çirkin yemekleri yerken :14:
Sen niye dövmek istiyosun yarini?

Kıyamam sana yaa :31:
Geçicek kuzumm:31:

BİZİMKİNİNDE YEMEKLERİ KÖTÜYMÜŞ AMA BEN YİYORUM VALLA :52: haddinden fazla odun kendisi sinirlerimi bozuyor :19::19::19::19:

Anladım canım şimdi ne renk ilk kez mi boyayacaksin?

Aynen hele benim mektup yüzünden yeyince hoşuma gitti güldükce ben sinir oldu :1:

Ayy bakma sen bana ben kkendime de çok gaz veririm:1:

Yok ilk değil kızıl dı saçlarım ama oyle koyu degil .. simdi koyu kestane yaptim bakalım nasil olacak

Back
X