• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

354. Dönem (Şubat/Mart 2014) Kısa Dönem Er ve Yedek Subay Yârenleri

kızlaaar, şu set nasıl sizce? alsam mı kiii :31:

YYotxx4l.jpg

Baharatlik mı oluyor onlar

O
hoşbuldummmm
çok sıkıldımmmm bugün geçmek bilmediii
sizler içinde öle miydi....
aynen öyle bugün bunalım geçirdim yaa öğleden sonra geçmek bilmedi

Günaydın falan dedim de takan olmadı sabah napayım:5::5:
Sağol canım bende mutlu oldum :)

Sabah gelmişsin bi hıh ben öğlen anca gelebildim gün içinde gelmiyon diye şey ettik işte:40:

bilemedim işteee :31:
yaa ben bi t6ane buldum markası çıkmıyor :14:
aaaay kızlar askerimle konuştum az önce kapattım sonra ablam whatsapptan yazdı seninkiyle konuştum dedi ne konuştunuz dedim bilmiyordum ne konuştuklarını benimki bana ablanla konuştuk demedi hiç:27:
Ablam hal hatır sormuş whatsappta yazışmışlar işte sonra benimkide iyiyim şırnağa alışmaya çalışıyorum falan demiş sonrada demiş ki ....... Anneme (.....benim annemin adı oluyor :52: ):52::52: ..... Anneme selam söyle dualarını eksik etmesin demiş:52::52:
Hiç dememişti böyle birşey annemle erkek arkadaşım telefonda konuşuyorlardı bayramlarda kandillerde yada bi durum olduğu zaman ama teyze derdi annem oğlum derdi hep ama o teyze derdi.resmi olarak birşey yok erkek arkadaşımla ama annemin adını söyleyip sonuna anne eklemesi şaşırttı ve mutlu etti bak kerataya bak ya ben onun annesine .....teyze diyorum hala:52::52::52::52:
ohh maşallah maşallah seneye evleniyorsun kız :d:d:52::52::52::52:
cumlemizden canımmmm :54:

Merhabalar hoşgeldin ne iyi ettin :21:

:54::29::29::13:

Gayet mutluydum ta ki birtanemin 4 ay resmen hapis hayatı yaşayacağı yeri görene kadar.....
$1452543_317459701730670_974376651_n.webp

Şırnak-İdil.....
Tutamıyorum kendimi ağlayıp duruyorum

Back
X