• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

354. Dönem (Şubat/Mart 2014) Kısa Dönem Er ve Yedek Subay Yârenleri

Bak bak hallere bak triplere bak:9:
Sinre benim askerimin arkadaşının kuzeniymişo şekilde faceden gördüm ben senin facen yok ki ekleyemedin ki beni:1:
Ne zaman senin düğün ne zaman hı ne zamaaaaaaaaaaan:32:

sende eskişehirde evlen sanada gelirim aşk olsun

banane bende senin canısın değilmiydim :14::14: açtırtmayn lan bana face'i :P sinre ha Ankara ha Eskişehir ne fark eder gelmek isteyen gelir hıh :63: Ayrıca da resim istiyorum :P

banane bende senin canısın değilmiydim :14::14: açtırtmayn lan bana face'i :P sinre ha Ankara ha Eskişehir ne fark eder gelmek isteyen gelir hıh :63: Ayrıca da resim istiyorum :P

Nişanlına söz vermişsin açma boşver:34:
Bak sinre ben sana demiştim neden yorum yapmadığımı:33::33::33:

Oy bide küsermiş kuzummmm küsme bana:14::14:
Şaka yapıyorum tabi kii:30:
Ne zaman düğün ne zamaaaaaaan hadi diyet topiğine devam et artık fit bir gelin ol :26::16:

:) evet bugün yine başladım bakalım ne olacak :30: geçen gün baharda yapalım mı dedim yüzünde öyle bi ifadeyle hayır dedi ki anlatamam :9:

:) evet bugün yine başladım bakalım ne olacak :30: geçen gün baharda yapalım mı dedim yüzünde öyle bi ifadeyle hayır dedi ki anlatamam :9:

Bahar demek beklemesi demek bekleyemez artık :1::1:
Evleniverin gitsin uzatma sende bahar yaz kış diye:1::1::1:

hatnlaaar nabersinizzz :27: okulda olduğu için pek dahil olamıyorum sohbete :ssz:

Nişanlına söz vermişsin açma boşver:34:
Bak sinre ben sana demiştim neden yorum yapmadığımı:33::33::33:

akşam evdeki pc den koyarım lunaa kızmaa nasip ankarayada geliriz belli mi olur :1:

Back
X