• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

354. Dönem (Şubat/Mart 2014) Kısa Dönem Er ve Yedek Subay Yârenleri

Yediklerinden oturu ya basklrida ayni haldeymis

erees, bahsettiğin şaka yapılmış sanırım bugün :1:
Silahla ilgili eğitim verirken biri vurulmuş sözde, revire falan götürmüşler acilen, meğerse tatbikatımsı bişeymiş...
Revirci arkadaşı olunca önceden biliyomuş tabi benim askerim :1:

öfffffffff pöffffffffffffff çok sıkıcııııııııııııııı, öfffffff pöfffffffffff çok boğucuuuuuuuuuuuuu kalbim daralıyorrrrrrrrrrrrrr atacam bi yerden kendimiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii Allahımmmmmmmmmmmmmmmmm şifa ver banaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:14:..................................................................

benide al yanınaaa bende aynıyımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:43:

erees, bahsettiğin şaka yapılmış sanırım bugün :1:
Silahla ilgili eğitim verirken biri vurulmuş sözde, revire falan götürmüşler acilen, meğerse tatbikatımsı bişeymiş...
Revirci arkadaşı olunca önceden biliyomuş tabi benim askerim :1:
Yok kizzz bunu ben bilmiyorum ordaki uzun donem askerin birine rutbeli kiyafeti giydirip askerleri kandiracaklardi :D

kabul ettimmmm :33:

geçmiş olsunn :26:

örtmenim ya bu zamanların cümle uyumu nasıl oluyor kafayı yiyecem :(((((((((((

hani şey oluyor ya iki cümle oluyor ya ana ve yan diye buradaki tense uyumlarını kavrayamadım bi türlü :( bir zamanlar öğrenmiştim ne güzel :(
I should've hidden under the seat if I had met him in the cinema. Mesela bu cümlede ikinci cümleyi bulun deyince ben hangi zamanı aramam gerektiğini
nasıl bilecem. :(

hani şey oluyor ya iki cümle oluyor ya ana ve yan diye buradaki tense uyumlarını kavrayamadım bi türlü :( bir zamanlar öğrenmiştim ne güzel :(
I should've hidden under the seat if I had met him in the cinema. Mesela bu cümlede ikinci cümleyi bulun deyince ben hangi zamanı aramam gerektiğini
nasıl bilecem. :(

Çok güzel soru:46:

Back
X