• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

354. Dönem (Şubat/Mart 2014) Kısa Dönem Er ve Yedek Subay Yârenleri

günaydın canımmmmm :3: anammm, memleketime selam söle bendeennn :32:

aleyküm selaaaaaaam :3:

benimki de dün sabah bulmuş bi telefon mesaj attı günüm aydınlanmıştı :) akşam da aradı işte gayet iyiyiz maşallah :nazar: bu hafta yanına gidersem eğer telefon götürücem ama ondan haber bekliyorum içeride durumlar karışıkmış biraz. öyle işte :16: :16: ya nisanın ilk haftası apo denen şerefsizin doğumgünü mü ne varmış o yüzden çarşı izni iptal sizinde öyle mi?

yaaa geçen hafta nevruz diye bu hafta seçim diye çarşıya çıkamadı nisanın ilk haftasında da mı çıkamıcaaaaaaaaaaak yaaaaaaniiiiiiii :14:

canımmm benim yaaaa :16: çık gel bir gün kaç saat uzaklıkta sanki hem ona da sürpriz olur. 23 nisana kadar bekleyemedim dersin :) aynı yerde askerlik yapsalardı ne güzel giderdik beraber :16: hem sıkma canını mahsus öyle diyordur seni kızdırmak için ;)

şimdi istanbulda askerliğini yapıyor canım :31: bi kere gittim henüzzz en kısa zamanda da gitmek istiyorum :31: mahsus öyle diyo zaten ben kızınca zevk alıyo gıcık :49:

memnun oldum :) gruba yeni dahil oldum ondandır. ben de Ankara'da yaşıyorum. nişanlım da burada asker. 28 yaşındayım bunu söylerken utanıyorum :D 30 yaş sendromuna mı gitdim nedir :18: :17: :14::14::14::14:

ben de 28 yaşımın içerisindeyim, ama daha 27,5 sayılırım :32: kasımda girdim 28'e :32:

Iyi iyi çoook iyi. Senden

bende çok iyi :33: balıkesire gitcez haftasonu yeğenimi görücem onun için heyecanlıyım :52:

memnun oldum :) gruba yeni dahil oldum ondandır. ben de Ankara'da yaşıyorum. nişanlım da burada asker. 28 yaşındayım bunu söylerken utanıyorum :D 30 yaş sendromuna mı gitdim nedir :18: :17: :14::14::14::14:

bende 25e yeni girdim konyalıyım konyada yaşıyorum ( demiştim :34:) hiiiiiiç girme o sendroma boşviiiiiiiiiiiir :52:

inşallahhh olmaz öyle bişey bizde yaaa :18:

gerçi benimkisi perşembe - cuma - cumartesi izin alacak ama inşallah izni de ertelemzler :18:

ayyy inşallah gamzelim ya mübarek vakitte rabbim dualarımızı kabul eylesin :34: inşallah haftaya izne çıkarlarda görürüz askerlerimizi (amin )

bende memnun oldum ne güzel aynı şehir olması çarşı izinlerinde görüşürsünüz sık sık :) girme girme bende giriyorum ara ara hele busene yaşlandığımı çok hissediiyorum zaten :50:

bende memnun oldum ne güzel aynı şehir olması çarşı izinlerinde görüşürsünüz sık sık :) girme girme bende giriyorum ara ara hele busene yaşlandığımı çok hissediiyorum zaten :50:

valla çartşı izinleri kitlenmese görüşmeyi istiyoruz da bakalım daha 3 ay var herhalde görüşebiliriz :) onun dışında ben 3 kere gittim yanına. ahh sorma o yaşlılık hissi fena. bide herşeye geç kaldığımı düşünüyorum :((( biran önce evlensem çocuk yapsam modundayım çünkü çocuğuma da geç kaldım :( nişanlım ise evliliğin tadını çıkaralım modunda :9: hayırlısı olsun :16: :16:

valla çartşı izinleri kitlenmese görüşmeyi istiyoruz da bakalım daha 3 ay var herhalde görüşebiliriz :) onun dışında ben 3 kere gittim yanına. ahh sorma o yaşlılık hissi fena. bide herşeye geç kaldığımı düşünüyorum :((( biran önce evlensem çocuk yapsam modundayım çünkü çocuğuma da geç kaldım :( nişanlım ise evliliğin tadını çıkaralım modunda :9: hayırlısı olsun :16: :16:

ben de nişanlının kafasındayımm:52:

en az 2 yıl çocuk falan bekleme benden diyorum :52:

zaten tek çocuk düşündüğümz için, işte 30da hamile kalırım allahın izniyle :52:

Günaydın kızlar:37::37::37::37::37:
Uyanıp kahvaltı yapmıştım geri uyumuşum:27::1::1::1:

bizdede durum farklı değil eşim 30 yaşında :) bebeği erteledik hep 2.5 yıllık evliyiz askerlikte sebepti ama eşim hep seni paylaşmaya hazır değilim henüz dedi ama artık hazır olmalı yaniii bende askerlik bitsin hemen istiyorummmm bebiş inşallah rabbimin izniyle :16:

ben de nişanlının kafasındayımm:52:

en az 2 yıl çocuk falan bekleme benden diyorum :52:

zaten tek çocuk düşündüğümz için, işte 30da hamile kalırım allahın izniyle :52:

bende hep tek çocuk düşünmüşümdür annemde tek çocuk hep karşı çıkar ama bakalım rabbim ne nasip edicek

Back
X