• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

354. Dönem (Şubat/Mart 2014) Kısa Dönem Er ve Yedek Subay Yârenleri

Çalışıyom zaten :P ayrıca diyet topiği başka :P la kızım şimdi ben girmesen 1 hafta topiğe KK ya beni merak etmezmisiniz ? Ben o yüzden dedim yoksa gir yazış falan diye değil :P

Seni 6saatten fazla goremezsem meraj ediyorum ben :D

Kizlar benimki aradi doktor pazartesiye kadar tutacam demis dun gittiler yuh yani.
Birseyim yok iyiyim diyormus doktor basiyormus serumu basiyormus serumu :D
Cok skldik burda yarin cikart bizi diyecez dedi garibim cok sinirlenmis doktora cok agir bir sekilde gitmedi zaten 4 5gun niye tutacaksa :D
Tutmasin hem hastaneye goturmedi telefonunu arayamaz beni kartida yok of :(

Hayir ozluyorum napiyo bu diye dusunuyorum :D
:29: neyimi özlüyon lan benim :27::27:
Kizlar benimki aradi doktor pazartesiye kadar tutacam demis dun gittiler yuh yani.
Birseyim yok iyiyim diyormus doktor basiyormus serumu basiyormus serumu :D
Cok skldik burda yarin cikart bizi diyecez dedi garibim cok sinirlenmis doktora cok agir bir sekilde gitmedi zaten 4 5gun niye tutacaksa :D
Tutmasin hem hastaneye goturmedi telefonunu arayamaz beni kartida yok of :(

doktor iyilik yaptığını düşünüyor olabilir:31: daha çok arayabilmesi lazım değil mi yani orda ne yapıp ettiklerini izlemiyorlar değil mi :30:

:29: neyimi özlüyon lan benim :27::27:

doktor iyilik yaptığını düşünüyor olabilir:31: daha çok arayabilmesi lazım değil mi yani orda ne yapıp ettiklerini izlemiyorlar değil mi :30:

Telefonu goturmemis hastaneye kartida yokmus arkadasindan almis kart :(
Özlüyoooooooruuumm isssssteee

Selam kızlar Naber? Ben uzun yola çıktım Balıkesir e gidiyorum yoldayım şuan. Siz neler yapıyorsunuz??

Selam kızlar Naber? Ben uzun yola çıktım Balıkesir e gidiyorum yoldayım şuan. Siz neler yapıyorsunuz??

iyidir canım sen nasılsın hayırdır ne için yolculuk böyle :ssz:

bende askerimle konuştum şimdi 2-3 gündür rüyamda seni görüyorum beni aldatıyodun diyo aklımı sende koyuyosun diyo delimi nee :63:

Defter geciriyoruuum.
İyi yolculuklaaar
iyidir canım sen nasılsın hayırdır ne için yolculuk böyle :ssz:

bende askerimle konuştum şimdi 2-3 gündür rüyamda seni görüyorum beni aldatıyodun diyo aklımı sende koyuyosun diyo delimi nee :63:

Ahahahaha guldum :D

oturdum elimde telefon nöbetten dönüp aramasını bekliyorummm uff ev ne kadar sessiz ve sıkıcı onsuuuzzz:50:

Back
X