• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

354. Dönem (Şubat/Mart 2014) Kısa Dönem Er ve Yedek Subay Yârenleri

şafaklar atttıııııııııııııı $þafak.gif

günaydın kızlaaaarrrrrr :34::16: nasılsınız? haftasonu geldi çoookk mutluyum :)))) sevdiceğim de bugün çarşıya çıkıyormuş dün söyledi. nasıl olduysa izin verdiler diyo :) yaa nasıl mutlu oldum anlatamam ona çok iyi gelecek dışarı çıkmak. :16::16::16: sizler napıyosunuz bakalım??

günaydın kızlaaaarrrrrr :34::16: nasılsınız? haftasonu geldi çoookk mutluyum :)))) sevdiceğim de bugün çarşıya çıkıyormuş dün söyledi. nasıl olduysa izin verdiler diyo :) yaa nasıl mutlu oldum anlatamam ona çok iyi gelecek dışarı çıkmak. :16::16::16: sizler napıyosunuz bakalım??

Günaydın. Ben iyiyim cok şükür. Benim sevgilim çıkamıyor carsi izinine bu hafta bidahaki haftada burda olacak zaten cok mutluyum

günaydın canımmmm, hadi gözün aydınnn, siz de görüşürsünüz netten bugün :31:

Back
X