• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

354. Dönem (Şubat/Mart 2014) Kısa Dönem Er ve Yedek Subay Yârenleri

Nasıl sabah akşam be o nasıl iş sürekli nöbetmi tutacak
Nöbetçi askermi görevi:52:
Keşke benimde yakınımda olaydı da akşam sabah nöbet tutaydı:31::31::31::31:
1 haftada yetişecem derken bir haftada kaç kilo vermeyi planlıyorsun:9:
bunda da bi hayır varmış demekki öyle oldu napalım kuzummm:29:
ne bileyim 6 ya 2 miydi 3 müydü hem akşam hem sabah olacakmış daha henüz bi görevi yook :27:
sen 5, gamzeli 6 vermiş bende bi 4 versem yetişirim işte :P

ana o nasıl iş uzunmuş ya benimki bahsetmişti gidiyon geliyon nöbet diye
içtimayada çıkmayacak benimki sadece sabah olana katılacakmış Allah bi yerden güldü yüzümüze şükür:31:

2'şer saatten 3 kez nöbeti oluyo 24 saat içinde :43:

mesela dün, gündüz 12-2 arası, akşam 8-10 arası ve gece 4-6 arası nöbeti vardı kuzumunn :43:

bunda da bi hayır varmış demekki öyle oldu napalım kuzummm:29:
ne bileyim 6 ya 2 miydi 3 müydü hem akşam hem sabah olacakmış daha henüz bi görevi yook :27:
sen 5, gamzeli 6 vermiş bende bi 4 versem yetişirim işte :P
1 haftada 4 kilo mu formülünü söylede bende hemen zayıflayım:52::52::52:

2'şer saatten 3 kez nöbeti oluyo 24 saat içinde :43:

mesela dün, gündüz 12-2 arası, akşam 8-10 arası ve gece 4-6 arası nöbeti vardı kuzumunn :43:

Anladım Allah kolaylık versin:72:

bi gündüz bi akşam bi de gece(sabaha karşı) oluyo benimkinin :43:

ama diyo ki bana, "aşkım nöbetteyken hep seni, evlilik teklifimi, gelip seni istediğimizi, sözümüzü, nişanımızı, vs. düşünüyorum 2 saat nasıl geçiyo hiç anlamıyorum bile"
:16:

ohh ohh maşallah :nazar: ama çok bahsetmesin ya öyle süprizi kalmıyor:31:

yok ben onlardan olmıcaaaam :ssz: :51: evlenme teklif etmediği sürece, ailesin alıp gelemez benim karşımaa :9:

:1:
Lunaninkini askerden döner dönmez bekliyoruz bakalım nasıl olacak
Benimki gitmeden önce aklıma çok değişik bir şey geldi dedi bakalım zamanı gelince göreceğim hakikaten değişik olmazsa sinir olurum kendi kendine çıtamı yükseltti çünkü çok farklı bir şey dedi kendi kaşındı:52:

Back
X