• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

354. Dönem (Şubat/Mart 2014) Kısa Dönem Er ve Yedek Subay Yârenleri

bana serbest mi şaka yapmak :P

ne kitabı bu:44:
Sen benim diger yarimsin adli roman
nasıl peki güzel mii gerçekten :31:

Ya isler degisiyor ileri dogru
Ask romani genc asilar falan ben severek okuyabilirim ama erkek arkadasim hakikaten severek okurmu iste bunda supheliyim romantik degildir cunku :D
Notlar ilgisini cekecegi icin okumasini bekliyorum ama

Günaydın hatunlar nasılsınızzz :3:

Ya canım benim evim anneme cok uzak... kvde yakın ama o da otobüsle 20-3o dkyi buluyor. Bisey olsa arabam da yok. O yüzden biyerde kalıyorum. Evde kalsam da korkunun için değil de herkesin içi kalbi rahat olsun diye görümcemi de alıyorum yanıma..öyle gecinip gidiyoruZ..

Kocamin da cuma belli oluyormus usta neereye çıkacak... hakkımızda hayırlısı olsun inşallah...

anladım canımmm hayırlısı hakkında inşallah rahat edeceği yer olsun canım

Günaydın canlar nasılsınızzzz keyifler nasıll:16:

günaydınnnnn yarenciklerim :3:
nasılsınızzzzzzzzzzz??
rüyamda askerimi gördüm gerçek gibiydi :14: bana bi sarılışı vardı ki ooffffffff çok özledimm :14:

günaydınnn herkese nasılsınız bugünnn :16:

Sinavlarim basliyor bugunkune kaldim gozuyle bakiyorum...
Sabah mesaj atti telefonu kapatiyorum askm dua et diye birdaha ne zaman arar onu bekleyecegim pooof

Vaayyy ne şanslısın canımmmm:16:

ne şansı kızzzz rüyada gördümm ühüü ühüü :14: gerçek olmasını istiyoruuuuuuuuuummmmmmmmmm :14:

Teşekkür ederim ben çok iyiyim bugünnnn çok şükür ya sen?

iyi olmana sevindim :34:

Sabah mesaj atti telefonu kapatiyorum askm dua et diye birdaha ne zaman arar onu bekleyecegim pooof

yaz okuluna kalıcan dimmmmmmmmmeeeeeeeeee :27: :27:
inşallah en kısa zamanda arar duyarsın sesini Rabbim yardımcıları olsun..

Üzülme canım bizde yaşadık aynı şeyleri.Rabbim hayırlısıyla askerliklerini yapıp gelmelerini kavuşmamızı nasip eylesin cnm.9 aydır bekliyom ben cnm

Back
X