hı rüyanda görürsün senMayısta yalovaya gidebilsem fena olmazdı
Gitmişken lunayıda görürdüm![]()
burdayım lenLUNAAAAAAAAAAM neeeeeeeeeerde
nerde luna
lunamı getirin bana
ne oldu hesabına onun
bilen duyan gören![]()
Eserekli valla![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hı rüyanda görürsün senMayısta yalovaya gidebilsem fena olmazdı
Gitmişken lunayıda görürdüm![]()
burdayım lenLUNAAAAAAAAAAM neeeeeeeeeerde
nerde luna
lunamı getirin bana
ne oldu hesabına onun
bilen duyan gören![]()
Eserekli valla![]()
Gidecekleri yere varmışlar ama bavulunun biri kayıpmış hangisi kayıp onu da bilmiyor belkide içinde cep telefonu mp3 ve sigaralarının olduğu bavul oooooooooooooof çok canım sıkıldıııııııııı kızlar dua edin lütfen bulunsun bavulu lütfen![]()
kızlar, benimkinin izni onaylanmış, yarın geliyor inşallah hayırlısıyla ve 4 gün yanımda
içim içime sığmıyor mutluluktaaaaaan![]()
![]()
![]()
![]()
ben zero istiyom 1.5 litrebardak kesmez de
![]()
hoşbuldum naparsınız bakeeeem
valla bende özledim sizinasıl gidiyor bakalım
elife ne kdr'a gittin canım? Dr.Rabia nın fiyatı nedir acaba :44:
eneeeeeeee inşallah bulunur canım yaa du bakalım![]()
Allah hayırlar versin size ya puffffffffffffffff
Allah hayırlar versin size ya puffffffffffffffff
kızlar, benimkinin izni onaylanmış, yarın geliyor inşallah hayırlısıyla ve 4 gün yanımda
içim içime sığmıyor mutluluktaaaaaan![]()
![]()
![]()
![]()
ana geldim ki ben![]()
anladım canım ben arayıp sorayım barşCanım 30 liraya başlamıştım öğrenci kampanyası vardı ama şimdi fiyatlar nedir hiç bilmiyorum çok aksattım.
[/B]
bilmiyom kigeldiler birden
![]()
en güzeli benimkisi bi kereereesssssssssssssssssssss bu da benden sana gelsin Eki Görüntüle 1049316
![]()
en güzeli benimkisi bi kereereesssssssssssssssssssss bu da benden sana gelsin Eki Görüntüle 1049316
![]()
![]()
söyle söyleeee ben tutmam TOPA FALANAaaâaaaaaaay sagol canim ama tokum ya az once ne yedigimi soylesen beni topa tutarsiniz ahahahah![]()
Hala aramadi cok merak ediyorum bavulunuu buldu mu morali nasil orasi nasil yatakhane nasil of of of of![]()
söyle söyleeee ben tutmam TOPA FALAN
İNŞALLAH HALETMİŞTİR, BEN ÇALINMIŞ OLABİLİR DİYE DÜŞÜNÜYORUM KAYBOLMASINDAN ZİYADE