• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

354. Dönem (Şubat/Mart 2014) Kısa Dönem Er ve Yedek Subay Yârenleri

neden bizimkini caliyooo neden neden
hakkaten calindiysa ilerde colugundan cocugundan ciksin insalah!!

sen beddua etme yinede canım Allaha havale et :50: Eğerki o kadar kişi içinde göze battıysa (ekonomik durum olarak) alınmıştır :(

Son düzenleme:
sen beddua etme yinede canım Allaha havale et :50: Eğerki o kadar kişi içinde göze battıysa (ekonomik durum olarak) alınmıştır :(

İyide hepsi asker hepsinin yedigi sey ayni ictigi sey ayni giydigi sey ayni bi botlarini ozel almisti bide mp3calari vardi bu kadar yani bunlarmi goze batti :( telefonuda ilk cikan androidlerden goturdu yaninda ozellikle kendi telefonunu bana birakti iyikide birakmis ondan olacakmisiz yoksa :(
Belkide kaybolmayan yaninda olan bavulu telefon olan bavuldur ha ne dersin ? Umarim odur ya parasinda degilim telefon kullansin istiyorum of arasada haberdar etse benide :(

iyide hepsi asker hepsinin yedigi sey ayni ictigi sey ayni giydigi sey ayni bi botlarini ozel almisti bide mp3calari vardi bu kadar yani bunlarmi goze batti :( telefonuda ilk cikan androidlerden goturdu yaninda ozellikle kendi telefonunu bana birakti iyikide birakmis ondan olacakmisiz yoksa :(
belkide kaybolmayan yaninda olan bavulu telefon olan bavuldur ha ne dersin ? Umarim odur ya parasinda degilim telefon kullansin istiyorum of arasada haberdar etse benide :(

inşallah öteki bavuldur canım :(
ne bileyim dışardan birinin alma imkanı yokmudur diye düşündüm :31:
Inşallah çalınmamıştır, kaybolmuşturda bulunur hemen

erees geçmiş olsun canım ya olcak iş mi buu inşşallah içinde telefon olan bavul değildir çalınan:50: . sıkma canını tatlım ya öyleyse de alır gönderirsiniz :26:

erees geçmiş olsun canım ya olcak iş mi buu inşşallah içinde telefon olan bavul değildir çalınan:50: . sıkma canını tatlım ya öyleyse de alır gönderirsiniz :26:

Almak göndermek sıkıntı olacaktı neyse ki halloldu anlatıyorum:16::16:

Kııızlaaaaaar aradı 10 dakika önce bavul bulunmuşuuuuuuuuuuuuş:52:
İçinde telefon olan bavul değilmiş zaten ama ihtiyacı olan şeyler varmış hep şükür ki bulunmuş:12::12:
Allah'a çok şükür o kadar mutlu oldum kiiiiiiiii.10 günlüğüne geçici bir yerde yatacaklarmış:26: Yine beklemek yine beklemek bize :27::27:
10 gün sonra kendi yerine geçecekmiş 11 kişi kalacaklarmış o gittiği yatakhanede ve klima falan varmış:24::24:
Devrecilik vamış:19::19: Ama komutanları iyiymiş ilk günden nasıl anladıysa bunu:30:
Yemekleri güzel dedi yani sıcak en azından soğuk değil dedi :10:
%90 muhaberecilik yapacağım dedi o da %100 olursa hiç bir olumsuz durumumuz yok Allaha binlerce şükür
Oley beeee:12::12::12::10::10::10:

İçinde telefon olan bavul değilmiş zaten ama ihtiyacı olan şeyler varmış hep şükür ki bulunmuş:12::12:
Allah'a çok şükür o kadar mutlu oldum kiiiiiiiii.10 günlüğüne geçici bir yerde yatacaklarmış:26: Yine beklemek yine beklemek bize :27::27:
10 gün sonra kendi yerine geçecekmiş 11 kişi kalacaklarmış o gittiği yatakhanede ve klima falan varmış:24::24:
Devrecilik vamış:19::19: Ama komutanları iyiymiş ilk günden nasıl anladıysa bunu:30:
%90 muhaberecilik yapacağım dedi o da %100 olursa hiç bir olumsuz durumumuz yok Allaha binlerce şükür

sevindim canım :16::16::16: Allah daim etsin başka şansızlık göstermesin inşallah:31:

kafayı yicem yapamıyorum yaaaa ben who diyorum o başka bişey diyor, ben to diyorum o from diyor var mıdır bunu yapmanın bi yolu ya :(

ohhhhhhhhhh, ben bile rahatladım valla :21:

hadi gözünüz aydınnn :nazar: :72:

Back
X