• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

354. Dönem (Şubat/Mart 2014) Kısa Dönem Er ve Yedek Subay Yârenleri

$bachelorette-image08.webp nasılım:27: :118:
Al al aferin aferin dombili gelin ol devam devam:46::46::46::46::46::46::46::46::46:

:30::30::30::30::30::30::30::30::30::30:

Kızlar askerime adana incirlik çıkmış :( :( morali çok bozuktu, amerikalilarin içine düştüm sabahtan beri canım çok sıkkın dedi :( ben de korktum moralim bozuldu yaaaa... hiç orda asker bekleyen var mi yda bir tanıdığınız fln oldu mu orda yapan :( :( içime bi korku düştü :(

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kızlar askerime adana incirlik çıkmış :( :( morali çok bozuktu, amerikalilarin içine düştüm sabahtan beri canım çok sıkkın dedi :( ben de korktum moralim bozuldu yaaaa... hiç orda asker bekleyen var mi yda bir tanıdığınız fln oldu mu orda yapan :( :( içime bi korku düştü :(

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ay hic duymadim neden amerikalilar diyor ki arastirdinmi netten
Umarim guzel olur hersey

Selam kızlar nasılsınız.??? 2 gün sonra askerim geliyoor çok sukur telefonuda kullanmaya başladı oh bu ne güzel duyguymuş böyle yaa

Almak göndermek sıkıntı olacaktı neyse ki halloldu anlatıyorum:16::16:

Kııızlaaaaaar aradı 10 dakika önce bavul bulunmuşuuuuuuuuuuuuş:52:
İçinde telefon olan bavul değilmiş zaten ama ihtiyacı olan şeyler varmış hep şükür ki bulunmuş:12::12:
Allah'a çok şükür o kadar mutlu oldum kiiiiiiiii.10 günlüğüne geçici bir yerde yatacaklarmış:26: Yine beklemek yine beklemek bize :27::27:
10 gün sonra kendi yerine geçecekmiş 11 kişi kalacaklarmış o gittiği yatakhanede ve klima falan varmış:24::24:
Devrecilik vamış:19::19: Ama komutanları iyiymiş ilk günden nasıl anladıysa bunu:30:
Yemekleri güzel dedi yani sıcak en azından soğuk değil dedi :10:
%90 muhaberecilik yapacağım dedi o da %100 olursa hiç bir olumsuz durumumuz yok Allaha binlerce şükür
Oley beeee:12::12::12::10::10::10:

Gözün aydın canım yaa. Her sıkıntının sonu ferah olur illaki

Back
X