• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

354. Dönem (Şubat/Mart 2014) Kısa Dönem Er ve Yedek Subay Yârenleri

$IMG_20140404_233843 (1224 x 1632).webp
Kızlar bu yüzük 2010 da alınmıştı 2009 da alınan yüzüklerimiz vardı ama ikimizin de yüzüğünün başına bi haller geldi :D
1 ocak 2010 da bu yüzüğü aldık o zamanlar çelik yüzükler pek yoktu gümüş almıştık bizde
Sıkıldım artık bundan gelince değiştirelim istiyorum:1::1:

Eki Görüntüle 1053203
Kızlar bu yüzük 2010 da alınmıştı 2009 da alınan yüzüklerimiz vardı ama ikimizin de yüzüğünün başına bi haller geldi :D
1 ocak 2010 da bu yüzüğü aldık o zamanlar çelik yüzükler pek yoktu gümüş almıştık bizde

seninki de çok hoşmuşşş :16:

çelikler de çok güzel değişik modeller var ama, bakabilirsiniz :23:

gümüşleri çok parlak buldu benimki :9:

Eki Görüntüle 1053203

BİZ 1 OCAKTA DAHA TANIŞMAMIŞTIK :1:

ALLAH TAMAMINA ERDİRSİN İNŞALLAH:nazar: ÇOĞUNUZA BENİM ADIMI KOYUN :27:

selam milleettt, harika geçen bir günün ardından karşınızdayımm :1:

sevgilim şu an çay hazırlıyor, ben de size bakayım dedimm, film izliycez birazdan :16:

bugün o kadar spontane gelişti ki :51:

sabah rapor almak için sağlık ocağına diye çıktık beraber, ordan kahvaltımızı yapıp eve döneriz diye düşünüyordum ben. ama kahvaltı bitiminde anlı bi kararla derince-harikalar sahiline gittik :16: bi sürü foto çekindik orda, ordan geri dönelim derken gene ani bi kararla izmit'e geçiş yaptık, orda gezdik dolaştık.

ve hatta, bahsetmiştim ya kendi aramızda yüzük takmayı teklif etti diye, yüzüklerimizi aldıkkkk :52: :52:

çok güzel bi gündüüüü :16:

askerini görme umudu olmayan sevgili yarenlerim için en içten bir şekilde diliyorum ki, umarım bi mucize gerçekleşir, bi fırsat çıkar ve görüşebilirsiniz...
:31:

Cok sevindim senin icin gamzeli

seninki de çok hoşmuşşş :16:

çelikler de çok güzel değişik modeller var ama, bakabilirsiniz :23:

gümüşleri çok parlak buldu benimki :9:
Aile arası olmayan söz yüzüğü olduğu için evet çelik mantıklı
Bu yüzük 4 senedir benimle hiiiiiiiçbirşey olmadı kararma çizilme vs erkek arkadaşımınki siiiiiiiiiiiyah kömür oldu simsiyah oldu oda onun teniyle alakalı sanırım gümüşü karartıyor çelik alıcaz aile arasında sözlenene kadar:1:

BİZ 1 OCAKTA DAHA TANIŞMAMIŞTIK :1:

ALLAH TAMAMINA ERDİRSİN İNŞALLAH:nazar: ÇOĞUNUZA BENİM ADIMI KOYUN :27:

Olmaz senin adın lisedeki kimya hocamızın ismi seninkiydi lakap takmıştık biz ona:52:

Aile arası olmayan söz yüzüğü olduğu için evet çelik mantıklı
Bu yüzük 4 senedir benimle hiiiiiiiçbirşey olmadı kararma çizilme vs erkek arkadaşımınki siiiiiiiiiiiyah kömür oldu simsiyah oldu oda onun teniyle alakalı sanırım gümüşü karartıyor çelik alıcaz aile arasında sözlenene kadar:1:

Olmaz senin adın lisedeki kimya hocamızın ismi seninkiydi lakap takmıştık biz ona:52:

ne taktığınızı tahmin edebiliyorum :P

Back
X