• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

354. Dönem (Şubat/Mart 2014) Kısa Dönem Er ve Yedek Subay Yârenleri

O kdr laf ettim kulaklarını mı çınlattım naptimsa bugün bi güzel konuştuk... sürekli resmine bakıyorum, seni çok özlüyorum az kaldı fln dedi. O öyle konuşunca daha bir özledim sanki.. gelecek 2 gün görcem gidecek.. o gidişini düşünmek bile istemiyorum.. şimdiden düşününce bile ağlıyorum :(

ayyy ben şimdi gitmicem dediğimde anlamıyorsunuz belkide beni birçoğunuz o yemin töreninden sonraki veda hem eşimi hem beni latüst etti hiç öyle ağlarken görmemiştim onu normalde haftaya doğum günü en başından beri gidip görürüm diyordum ama şimdi o gelene kadar gitmeyi düşünmüyorum tek sebebide o veda anıdır yaniii 10 gün boyunca her telefonda ağladık ikimizde o yüzden kabullenmişken bu durumu cıks gitmicem allah kolaylık versin canım gerçekten çok zor olucak o gün :50:

kızlarrrrrrr ben geldimmm nasılsınız

İyiyiz sen nasilsiinnnnn

Kizlar benimkiyle whatsapptan konusuyorduk suan ben diye resmimi cekip attim ondanda istedim gizli haritanin onunde fotograf cekinip bana atmis facede paylasma diyede not dusmus :D
Ben bi an onu gorunce aglamaya basladim kotu oldum :(
Sonra bitane daha atmis bu sefer cebinde telsiz var telsizlerdeki mesajlari dinliyor ya ondan :D
Bende dedim ki telsizin olayim dinle beni hahahahahahaha :D

İyiyiz sen nasilsiinnnnn

Kizlar benimkiyle whatsapptan konusuyorduk suan ben diye resmimi cekip attim ondanda istedim gizli haritanin onunde fotograf cekinip bana atmis facede paylasma diyede not dusmus :D
Sonra bitane daha atmis bu sefer cebinde telsiz var telsizlerdeki mesajlari dinliyor ya ondan :D

:D deli kız :6:

gafammmmmmmmm ağrıyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii uyumuş kalmışım yastıksız yaş saçlarla pühüühüpühü:5:

İyiyiz sen nasilsiinnnnn

kaçıksın sen yaaa :33:

Back
X