Resim atip anlaticam merak etme![]()
niiii zaman atıcan anlatıcan merak ediyorum valla ne yalan söyliyim fikir olucak bana
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sellllllllllaaaaaaaaaaaaaaaaaaaammmmmmmmmmmmmmm kızçelerrr nabersiniz ?
ne yaptıysam geçmedi şu başağrısı
![]()
siz ne yapıyosunuz?
alla alla canımya bu kadar geçmemesi normal değil bunun boyun dizleşmesi vs olmasın doktora gitsene sen bi
niiii zaman atıcan anlatıcan merak ediyorum valla ne yalan söyliyim fikir olucak bana![]()
Vaktim oldugundabi yandan sinav haftam cunku
pikiinşallah başarılı geçer sınavların
![]()
nası bi kutu hazırlıyon anlat bakalım neler olucak içinde ne zaman göndericeksin?
eminim öyledir![]()
alla alla canımya bu kadar geçmemesi normal değil bunun boyun dizleşmesi vs olmasın doktora gitsene sen bi
Ben de merak ettiimm, çünkü ufak çaplı da olsa ben de size o anlattığım gibi askerim ustaya giderken valizine koymak üzere minik bi kutu hazırlayacağım. Minik minik kağıtlara güzel güzel sözler yazıp, arkasına da tarih atıcam. Ters çevirip tarih sırasında kutuya koycam. Hergüne bir kağıt.. sanki yanındaymışım gibi olmaz mı her bir günde yeni bir tatlı sözle.. :)
Kağıtları aldım eve gidiyorum. Biraz çerez bi de probis aldım bayılır benimki :) geldiğinde bi çay sefası yaparız evimizde inşallah...
Yani kac kagit olacak ben anlamadimmmBen de merak ettiimm, çünkü ufak çaplı da olsa ben de size o anlattığım gibi askerim ustaya giderken valizine koymak üzere minik bi kutu hazırlayacağım. Minik minik kağıtlara güzel güzel sözler yazıp, arkasına da tarih atıcam. Ters çevirip tarih sırasında kutuya koycam. Hergüne bir kağıt.. sanki yanındaymışım gibi olmaz mı her bir günde yeni bir tatlı sözle.. :)
Kağıtları aldım eve gidiyorum. Biraz çerez bi de probis aldım bayılır benimki :) geldiğinde bi çay sefası yaparız evimizde inşallah...
Bilmiyorum sinüzitten olsa gerek canım ya ilaçla hafifledi şükür ama askerimle konuştum bi 6 dk onda da iyi konuşmadim tavrımı koydum anlasın diye ama zor o da bana trip attı her zamanki gibi öyle olsun diyerekiyidir tatlım. nasıl geçmedi yaa? migren mi var sende?
Kolay gelsin canımBen de merak ettiimm, çünkü ufak çaplı da olsa ben de size o anlattığım gibi askerim ustaya giderken valizine koymak üzere minik bi kutu hazırlayacağım. Minik minik kağıtlara güzel güzel sözler yazıp, arkasına da tarih atıcam. Ters çevirip tarih sırasında kutuya koycam. Hergüne bir kağıt.. sanki yanındaymışım gibi olmaz mı her bir günde yeni bir tatlı sözle.. :)
koalacımm harika bir fikir olmuş hadi kolay gelsin sana muahhhh![]()
Yani kac kagit olacak ben anlamadimmm
Kolay gelsin canım
iveeett var pis prenses ile arkadaş olduk bile :)![]()
uufff herkes nereye gitti beeee![]()
Sağol canım sana da çok geçmiş olsun :*
ben de arkadaşım ama prensesleee face'de
merakla bekliyoruuzzzz![]()
uufff herkes nereye gitti beeee![]()
Ben eve geldim canım..biraz uğraşıcam bakalim hem kendimle hem sürprizle :)
sağolasın canımm
herkeslerde benimle arkideş beaa![]()
![]()
buralardayızdır kız nereye gitcez kürkçü tükkünaı bura![]()