- 26 Aralık 2012
- 8.814
- 8.146
- 248
iyidir senden nabeeeer![]()
İyiyim ben dee,
Yarından sonra sevdiceğimin yemin töreni var, ben gidemiyorum ama sarma ve su böreği gönderiyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
iyidir senden nabeeeer![]()
İyiyim ben dee,
Yarından sonra sevdiceğimin yemin töreni var, ben gidemiyorum ama sarma ve su böreği gönderiyorum![]()
ohhh süpeeerrr, bak nasıl geçecek derken, yemin töreni geldi bile
gidenlere söyle bol bol fotoğraf çeksinler, bir de töreni mutlaka videoya alsınlar..
o tören videosunu izlemek müthiş gurur veriyor![]()
Ooooy yoruldum biraktiiimmm beynim zongluyoo
Naber eres?
Kutu mu yapıyorsun? öyle bişey okudum sanki.
Eeh yorgunuum sen nasilsin
Aynen evet kutu yapiyorum bitsinde resimlerimi paylasicam![]()
Selam herkese,
Başı ağrıyan kuzucuğa geçmiş olsun,
Yemin törenine su böreği yollayan yavruya da hayırlı olsun,
Ondan sonra, başka bişey kalmadı sanırım haydin görüşürük![]()
Sağol balım. Keşke o su böreğinin yerinde ben olsaydım
Değişik bi istek oldu ama
Çocuk 'başka bişey istiyo musun ne göndereyim?' diye her sorduğumda 'Sen de gel' dedi ya bana, içimden bişeyler koptu gitti her seferinde. Ben de gitmek istiyoruum!!
:84::84::84::84:
ailen mi sıkıntı yaratıyor canım, hiç ihtimal yok mu gitmek için![]()
Hiç ihtimal yok çünkü günübirlik gidip gelemem çok uzak, kalacak yer de sıkıntı Kastamonu'da, zaten ona izin veren de yok da izin verseler bile imkansız.
Stresli falan ben de.
Her şey bir arada işte ya, vizeler, kpss, makale, mezuniyet işleri, sevgilimin özlemi...
Çok bıkkınım, bi bitsin şu okul yeter artık ya 22 yaşında hayattan soğudum resmen.
Olsun canım hayırlısı buymuş demekkiyakınına geliyor en azından gider görürsün, üzülme, askerinide üzme :)
Oooy oooy benimde vizeler sevgili ozlemi falan hergun basim agriyoooor
Bi gelse artık yakınıma, sarılsam, bi nefes alsam
Ne çektik beee.
Ne okuyodun canım sen?
olacak inşallah hemde çok yakındaaBi gelse artık yakınıma, sarılsam, bi nefes alsam
Ne çektik beee.
Ne okuyodun canım sen?
iktisat canimm
makro iktisat mikro iktisat matematiksel iktisat beynim bulandiii
:d:d
mikro kitabın zeynel mi![]()
Kızlar 28 şubatta kastamonu da ki yemin törenine giden varmıydı aranızda video filan çektiniz mı :) eğer çeken varsa benimle paylasabilrmi