• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

354. Dönem (Şubat/Mart 2014) Kısa Dönem Er ve Yedek Subay Yârenleri

Bizde sosyoloji gorduuuuuk :D

Sosyoloji çok temel bi disiplin ama, tıpçılar da görüyodur onu ama iktisat ne alaka yani :1:
Eyvallah ekonomi sosyolojisine hiç lafım yok, istatistik de çok lazım ama bilmiyorum çok saçma gelmişti iktisat dersi bize :1:

Son düzenleme:
Muhabbetiniz bol olsun kizlarr.Bu aksam erkek arkadasim gece 11 e kadr mesaide kalacaklarmis 2 hafta so rada sabaha kadr moralim bozulduu:((

Sosyoloji çok temel bi disiplin ama, tıpçılar da görüyodur onu ama iktisat ne alaka yani :1:
Eyvallah ekonomi sosyolojisine hiç lafım yok, istatistik de çok lazım ama bilmiyorum çok saçma gelmişti iktisat dersi bize :1:

Kredi olsun torba dolsun diye :D

Ben AA aldiydimmmm
ne var bende makro, kalkınma, diğer türlü çeşit dersten AA aldım :63:

aslında sosyoloji iktisat için gerekli bir ders, mesela çeko içinde insan davranışlarının önemi çok büyük, tüketici davranışları, firmanın davranışları, merkezin davranışları vs. hepsi insanı ilgilendiren durumlar:)

Son düzenleme:
Merhabaa :3:
Gündüz uyurlar merak etme, bitiyor hem sizin ne güzel.

Ahahah evet bence de başka açıklaması yok :1:
:D
ne var bende makro, kalkınma, diğer türlü çeşit dersten AA aldım :63:

aslında sosyoloji iktisat için gerekli bir ders, mesela çeko içinde insan davranışlarının önemi çok büyük, tüketici davranışları, firmanın davranışları, merkezin davranışları vs. hepsi insanı ilgilendiren durumlar:)
Aferin sanaaaa
bu kadarcık mı :63::63:
Mayista yalovaya geliyoooooom nabeeeer

Back
X