- 13 Aralık 2009
- 10.762
- 1.987
- 448
- 38
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
pööfffff![]()
Kızlar albüm yaptım kutumla alakalı merak edenler baksın ama tersten başa gidin sıra karışmış resimlerde![]()
kızlarr iyi geceler hepinizeee eşimin doğum günü hazırlığı var onla uğraşıyom akşamları yokum bu ara
Seninki daha bomba![]()
Hani cnim album nerde goremedimmKızlar albüm yaptım kutumla alakalı merak edenler baksın ama tersten başa gidin sıra karışmış resimlerde![]()
Selam kızlaaar Nasılsıniz
selammmmmm![]()
kızlarr iyi geceler hepinizeee eşimin doğum günü hazırlığı var onla uğraşıyom akşamları yokum bu ara
Selam tatlimm hosgeldinn.Ben iyiyim cok sukur sen nasilsinnn ne var ne yok bakalimmm
Vaayyyyy suprizmi yapcan canimmm ne guzell yaaa
Hoş buldum iyiyim bende askerim gelmiş onun mutluluğu var. Yarın kardeşimin nişanı var onun telaşı var işte
Ne guzel canim benimm bol bil hasret giderinnn![]()
İyiyim ben dee,
Yarından sonra sevdiceğimin yemin töreni var, ben gidemiyorum ama sarma ve su böreği gönderiyorum![]()
ohhh süpeeerrr, bak nasıl geçecek derken, yemin töreni geldi bile
gidenlere söyle bol bol fotoğraf çeksinler, bir de töreni mutlaka videoya alsınlar..
o tören videosunu izlemek müthiş gurur veriyor![]()
Ne ka güzel ne kaa hoş
Benim plaka saymama daha 73 gün var![]()
Arkadas olduk artik gorebilirsinnnHani cnim album nerde goremedimm( bide album ne albumu tam anlayamadim ama daldim oleee
![]()
inşallah canım fotoları toparlasam baya oldu 10 15 kişibide kendi arkadaş grubumuz baya renkli renkler düşünmüş heycanlandıımm