- 2 Temmuz 2013
- 9.543
- 10.806
- 498
Arkadas olduk artik gorebilirsinnn
Hadi bakalimmm
Wuuuuuuuu ne cici seylermis onlaaarrr :))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hadi bakalimmm
Wuuuuuuuu ne cici seylermis onlaaarrr :))
niye ,niye,niye,niye,niye!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![video=youtube;G0svLAHmG3c]http://www.youtube.com/watch?v=G0svLAHmG3c[/video]
Hadi bakalimmm
Arkadaşlık isteği yolladımm sanaaYaaa tlfdan nasii ekleyecegiiim seni been de görmek istiyoruuummm..
Arkadaşlık isteği yolladımm sanaa
Tlfda bulamadım yaa arkadaş isteğini bile göremedim sinir oldum neresinden yapılıyor bu meretin yaaa :/![]()
yukarıda bildirim şeysi kırmızı oluyo canım ordan tıklıyorsun![]()
Baksana şu uyuza yaa bildirimde bişey görünmüyor, bildirim ayarlarında da yok arkadaş isteği diye bişey :/
Tlfda bulamadım yaa arkadaş isteğini bile göremedim sinir oldum neresinden yapılıyor bu meretin yaaa :/![]()
Ay yolladım aslında pof
dur birde ben yollayım istek, olmadı şey yap canım bana tıkla arkadaşlarımın içinde erees var ordan ona gidip ekleyebilirisin, tabi direk erese de tıklayabilirsin
Ereesinki de lunamoon seninki gibi görünüyordu şimdi düzelmiş ama albüm yok :/ piuff sinir oldum. ..
:) buraya koysana bikac tane olma mi yaa![]()
Var valla var![]()
Eress sana mesaj attım mailden gönderebilirmisin yemin törenini
bizdeeeeee bizdeeeeeeee :)) bu arada yaşını hiç göstermiyosun canım ve maşallahınız varr sevdiceğinlede![]()
![]()
![]()
![]()