• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

354. Dönem (Şubat/Mart 2014) Kısa Dönem Er ve Yedek Subay Yârenleri

Canım anlayacaktir gidemeyisini..gitsen cok ii hissederdi ama hayırlısı yaa..

Cuma günü biz de o gururu yaşayacağız inşallah.. garip bi heyecan var.kocam da dün diyor ki, sarılamadan sizi uzaktan görcem cok garip diyor..

Canım biz seninle beraber sayariz inşallah plakaları ;)

Hayırdır caniiim senin sürpriz nasiiill? Benim kocisimin d.gunu de ramazan Bayramı arifesinde.. bi sürpriz de ben düşünürüm inşallah o zaman gelince..
valla canım şuan onun sevdiği herkesden iş yeri arkadaşlarından tutta anananesine kadar herkesden kartona doğum günü mesajı yazıp fotolarını topluyorum birde kendim 6 seneyi anlatan bi mektup yazdım onu seslendiricem öyle kutlucam sonrada herkesin fotolarını koyucam pazar günü ilk çarşı izni onun o zaman izlicek inşallah :16:

günaydııınnnn teşekkür ederim kuzum :) siz de çok güzelsiniz maşallah çok yakışıyorsunuz.:16::16::nazar::nazar::nazar:

günaydın canımmm sağolasın :) nasılsın bu arada kuzum şiirden vazgeçtm ben şiir okumak ayrı bi yetenek yaa ben kendim yazdım 2 sayfa :D onu seslendiriceemmm :16:

günaydın canımmm sağolasın :) nasılsın bu arada kuzum şiirden vazgeçtm ben şiir okumak ayrı bi yetenek yaa ben kendim yazdım 2 sayfa :D onu seslendiriceemmm :16:

vaayyyy bu daha romantik olur ki :16: heyecanlandım be :) güzel bişey çıkacak ortaya o zaman hadi bakalım :)

Günaydın kızlarrr nasılsınızzzz

Canım anlayacaktir gidemeyisini..gitsen cok ii hissederdi ama hayırlısı yaa..

Cuma günü biz de o gururu yaşayacağız inşallah.. garip bi heyecan var.kocam da dün diyor ki, sarılamadan sizi uzaktan görcem cok garip diyor..

Canım biz seninle beraber sayariz inşallah plakaları ;)

Hayırdır caniiim senin sürpriz nasiiill? Benim kocisimin d.gunu de ramazan Bayramı arifesinde.. bi sürpriz de ben düşünürüm inşallah o zaman gelince..

İnşallah canımm , o günlere bi gelelim de hayırlısıyla..
Az önce yolcu ettim annesiyle babasını, şimdiden çıktılar bi gece Ankara'da kalıp yarın yarimin yanında olacaklar.
Yarime fularımı gönderdim, ben gidemedim :43:
Çok buruk hissediyorum, beni eve bıraktılar giderken, babası seni de götürelim dedi şakadan, ağlıycaktım :43:

kesinlikle süper fikir :32:

ben de izne geldiğinde yaptım öle bişeyler. sevdiğimiz şarkıları söyledim karaoke şeklinde, duygularımı anlatan ses kayıtları yaptım, bi mp3 attım hepsini, yolda dönerken dinlemiş ve ağlamış hatta, o kadar duygulanmış :16:

İnşallah canımm , o günlere bi gelelim de hayırlısıyla..
Az önce yolcu ettim annesiyle babasını, şimdiden çıktılar bi gece Ankara'da kalıp yarın yarimin yanında olacaklar.
Yarime fularımı gönderdim, ben gidemedim :43:
Çok buruk hissediyorum, beni eve bıraktılar giderken, babası seni de götürelim dedi şakadan, ağlıycaktım :43:

günaydın canımmm sen neden gidemeedin

günaydınn herkeseee 3 hanelilerin son günler :52: :52: öbürgün 99 şafakk :21: :21: :10::55::22:

Gunaaaaydin herkeseee

günaydın kızlaaar :3:

vaayyyy bu daha romantik olur ki :16: heyecanlandım be :) güzel bişey çıkacak ortaya o zaman hadi bakalım :)

günaydın baaaayaaanlaaarrrrrrrr :27:

sabah askerim aradı şaşırdım :53: dün kötü konuşmuştum 6 dkcık konuşmuştuk bide:14:
ama yine iyi konuşamadım , ve yine aynı lafları etti bakalım ne zaman arıycam v.s :30:
bende aramazsan arama paşa gönlün bilir dedim hıh :63::63:
bide kapatırken Allaha emanet ol ,görüşürüz diyo deli yaaaaaa :9:

ben de izne geldiğinde yaptım öle bişeyler. sevdiğimiz şarkıları söyledim karaoke şeklinde, duygularımı anlatan ses kayıtları yaptım, bi mp3 attım hepsini, yolda dönerken dinlemiş ve ağlamış hatta, o kadar duygulanmış :16:

valla canım bende birşeyler yapıyorum sevdiği herkeside dahil etmeye çalışıyorum umarım mutlu olacağı birşeyler çıkartabilirim ortaya :1:

günaydın baaaayaaanlaaarrrrrrrr :27:

sabah askerim aradı şaşırdım :53: dün kötü konuşmuştum 6 dkcık konuşmuştuk bide:14:
ama yine iyi konuşamadım , ve yine aynı lafları etti bakalım ne zaman arıycam v.s :30:
bende aramazsan arama paşa gönlün bilir dedim hıh :63::63:
bide kapatırken Allaha emanet ol ,görüşürüz diyo deli yaaaaaa :9:

ayy kuzum hakikatten tripli bir sevdiceğin var haa allah kolaylık versinnn

Günaydın kızlarrr nasılsınızzzz

günaydın canımm bi garibim işte sen nasılsın :31:
Günaydın...
:5::14::26::43::50::58::84::85::106::110:

mutiiiiiiiiiiiiim canım benim :14::14: 26 nisanı bekle azcık kaldı :31:

ayyyy bende mi yapsam ki acaba şarkı söyleyip ses kaydı gönderdiğimde bana dinletirdi bende gülerdim heyyy gidi günler :31:

yazarken beni bir ağlamak aldııı :5: umarım ağlamadan okuyabilirim :5:

çookkk duygusal bea :14::43:

ayy kuzum hakikatten tripli bir sevdiceğin var haa allah kolaylık versinnn

sorma sorma aklını başına getiricem ben onun ama :47: konuşmamdan anladı bu daha bişey değil dedim postayı koydum hıh :19:
elbet arayacak nasılsa çıkıcak çarşıya hafta sonu nete gelicek :52:

günaydın canımm bi garibim işte sen nasılsın :31:

mutiiiiiiiiiiiiim canım benim :14::14: 26 nisanı bekle azcık kaldı :31:

ayyyy bende mi yapsam ki acaba şarkı söyleyip ses kaydı gönderdiğimde bana dinletirdi bende gülerdim heyyy gidi günler :31:

çookkk duygusal bea :14::43:

ya ben normaldede yazarım hep ama bu defa cidden ağlatıyor anneme okuyprum akşam bir kısmını baktım anenmde ağlıyooo :1:
sorma sorma aklını başına getiricem ben onun ama :47: konuşmamdan anladı bu daha bişey değil dedim postayı koydum hıh :19:
elbet arayacak nasılsa çıkıcak çarşıya hafta sonu nete gelicek :52:

bencede biraz burnu sürtmeli seninkinin hakediyo yaniiii :1:

Back
X