- 1 Aralık 2009
- 4.335
- 1.274
- 173
Canim aramis esin bak..insallah hep iyilerle karsilasirlar cnm ..mesafeniz cokmu baya.
Arada gidersin insallah..benim esimde oyle dedi degisik tipler var diye..kutahyadan sonra garip geldi galiba bunlara:)
Amiinn...telefon goturdu mu esin canm..bnm ankesorluden aradi..simdiye kadar aramistit insallah sende rahatlamissindir..anca yemek yiyp ararlar canim bide ilk gunu ya telaslanma hic olurmu
.kalbini ferah tut.
Tlf götürdü canım, iceriye de sokabilmis. Ama şarjım yok dedi. Herhalde ortamdakileri tanıdıkça çıkarır ortaya, ankesorden aradi çünkü..
Hiç beğenmemiş orayı anladım sesinden.. kütahyadaki koğuş arkadaşları çok kaliteliydi, çocuklar çok iyiydi. Benim eşim en büyüktü, abi abi diye dolaniyolardi peşinde, herkes sözünü dinlerdi fln..okumus etmis kaliteli insanlardi. Şimdi öyle tipler görünce garibine gitti sanırım..bi de kütahyada bölük komutanları demiş ki "esrar cekenlerle fln karşılaşacaksınız, karşılaşabilirsiniz demiyorum karşılaşacaksınız. Umursamayin, bulasmayin" fln diye tembih etmis..onlar gelmistir hep aklina.. inşallah ii insanlar olur çevresinde..bize düşen bol bol dua etmek