• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

354. Dönem (Şubat/Mart 2014) Kısa Dönem Er ve Yedek Subay Yârenleri

selam milleeeet :3:

bu akşam saat 7de spor salonuna gidicem, oryantal dersimiz vaaar :23: göbek ata ata zayıflıcam inş :9:

evet 30 nisan plakalar inşallaahhhh ya varya çok merak ediyorum hepimiz kavuşunca ertesi gün buraya neler yazıcazz :16:

eneeeeee :D :D bide öyle bir durum var değil mi? o zaman yeni konu açarız ordan devam ederiz. bizden sonra bekleyenler gelir buraya :D

eneeeeee :D :D bide öyle bir durum var değil mi? o zaman yeni konu açarız ordan devam ederiz. bizden sonra bekleyenler gelir buraya :D

he siz evlenenler olan açın bizde bebek bekleyenler olarak :D sonra siz bizimkine gelin ayyyyy sonra gelin alanlar kızını verenler diye bi grup daha :52: laann bana bak önümüzdeki 30 yılı gruplandırdım resmen :1: :37:

Onları öpmekten buraya yazabilecez mi sence:52::52::52:
ertesi günden sonraki ertesi gün kesin yazarız ama

ben bi 15 gün herkese bütün iletişim araçlarına kapalıymışım eşim öle diyoo beni 15 gün unuttun yavruum ama ilk anı yazmak için gelir yazarım daha da 15 gün iptal :37: :52:

selam milleeeet :3:

bu akşam saat 7de spor salonuna gidicem, oryantal dersimiz vaaar :23: göbek ata ata zayıflıcam inş :9:
Ooo süper valla yandan yandan :))
:63:

evet 30 nisan plakalar inşallaahhhh ya varya çok merak ediyorum hepimiz kavuşunca ertesi gün buraya neler yazıcazz :16:
Benim hersey gibi orası da sıkıntılı farklı şehirde olunca gelir gelmez görüşemicez kesin:19:

amanııınn kuzum yazmazmıyım yaaa :((( noldu senin durumlar bu arada
Kendine evli kankalar buldun da ondan:1:
Heeeep aynı sıkıntılı :41:

Benim hersey gibi orası da sıkıntılı farklı şehirde olunca gelir gelmez görüşemicez kesin:19:

ayyy kıyamam bi zahmet önce senin yanına uğrasın canımmm yaa kuzucuğum neden öyle diyorsuuunn kiii hatırlamıyomusun bi gün akşama kadar yoktun hemen yazmıştım nerdesin beee diye all alla :33:

Kola şişesi elimi kesti, dava edicem onu :(
Gel 3 tane avukat var yardimci olalım:37:

he siz evlenenler olan açın bizde bebek bekleyenler olarak :D sonra siz bizimkine gelin ayyyyy sonra gelin alanlar kızını verenler diye bi grup daha :52: laann bana bak önümüzdeki 30 yılı gruplandırdım resmen :1: :37:
Hahaha iyi plan :)

ben bi 15 gün herkese bütün iletişim araçlarına kapalıymışım eşim öle diyoo beni 15 gün unuttun yavruum ama ilk anı yazmak için gelir yazarım daha da 15 gün iptal :37: :52:

Aboo :emir_bebek::emir_bebek:

Maşalaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah:52::52:

Niye atarlandın güzelim:1:

Back
X