• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

354. Dönem (Şubat/Mart 2014) Kısa Dönem Er ve Yedek Subay Yârenleri

Biliyorum biliyorum sagol ;) :* :D
:) :29::54: bak sana çift kedi buldum :52:
$anigifkidi.gif $anigifkidiþ.gif

akaycaaaaaa, napıysunn, konuşamıyoruz senle kaç zamandırr :26:

evet bizim konuya pek dahil olamıyorum genelde gece giriyorum..iyiyim canım sağol sen nasılsın nasıl gidiyor

oldum hem de kimsesiz bi kuşum ben :/ iyi diyeyim senin için sen nasılsın:)

Kimsesiz olur mu !!!! iyisin iyi hani sen oradaki durumları duyduktan sonra dahada ağzımı açmam ona demiştinn ????

evet bizim konuya pek dahil olamıyorum genelde gece giriyorum..iyiyim canım sağol sen nasılsın nasıl gidiyor

Kimsesiz olur mu !!!! iyisin iyi hani sen oradaki durumları duyduktan sonra dahada ağzımı açmam ona demiştinn ????

:) açmadım ki ağzımı :( bişey demedim zaten iki gündür aramıyor dün akşam birde bugünde sabah mesaj attı sadece :/

iyi gidiyor, idare ediyoruz işte :31:

senin mevzuyu da konuşamadık detaylı :37:

Konuşuruz canım face açtığımda uzun uzun geçen gün açtım bir kaç bir şey gördüm üzüntümden konuşamadım :(

:) açmadım ki ağzımı :( bişey demedim zaten iki gündür aramıyor dün akşam birde bugünde sabah mesaj attı sadece :/

Cevap vermemişsin ki ama ama :(

Konuşuruz canım face açtığımda uzun uzun geçen gün açtım bir kaç bir şey gördüm üzüntümden konuşamadım :(

Cevap vermemişsin ki ama ama :(

Canım senin mevzu ne ya merak ettim gamzeli sorup duruyor:17:

Bu arada kitabın yarısını geçtim ama altını cizecek kelime bulmakta zorlanıyorum tıkandı sanki kitaba dalıyorum :37:

Canım senin mevzu ne ya merak ettim gamzeli sorup duruyor:17:

Bu arada kitabın yarısını geçtim ama altını cizecek kelime bulmakta zorlanıyorum tıkandı sanki kitaba dalıyorum :37:

Canım tercih dönemi için öğretmenlik hakkında konuşacaktık :) Kitap hala bende istersen yardımcı olurum canım

Back
X